VACATURE SALESMEDEWERKER AUTOLEASE

23 oktober 2023

ProMobility is een dynamische leverancier van mobiliteitsdiensten. Waar de focus de eerste 16 jaar van ons bestaan lag op autolease, zijn daar vorig jaar de producten fietslease en Maas (Mobility as a Service) aan toegevoegd. ProMobility heeft twee vestigingen, in Geervliet en Wormerveer. Met een sterke focus op de regio bedienen wij het MKB met wagenparken variërend van 1 auto tot 150 auto’s. Ons huidige wagenpark omvat ongeveer 1.375 leaseauto’s, maar we hebben ambitieuze plannen om snel te groeien naar maar liefst 2.000 ProMobility auto’s op de weg. Daarnaast zijn we volop bezig met de huidige transitie in mobiliteit, waarbij fietslease en MaaS een grote rol spelen. 

Uniek in persoonlijke service

Bij ProMobility onderscheiden we ons in een competitieve markt waar prijs vaak de boventoon voert. Dit doen we door het leveren van uitstekende service, oprechte persoonlijke betrokkenheid en maximale transparantie in onze dienstverlening. Hierdoor zijn we goed gepositioneerd om onze positie op de lokale autoleasemarkt de komende jaren te versterken. Het resultaat is dat we al tot twee keer toe benoemd zijn tot ‘Beste Leasemaatschappij van Nederland’ in de categorie klein en middelgroot.

Ben jij klaar om ons te helpen onze doelstellingen te bereiken?

De functie

Voor onze vestiging in Geervliet zoeken we een Salesmedewerker Autolease die een cruciale rol zal spelen in onze dienstverlening. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van bestaande relaties en het actief opsporen van nieuwe. Samen met twee collega’s binnen ons salesteam werk je hard om de ambitieuze groeiplannen van ProMobility te verwezenlijken.

Wie zoeken we?

Om deze veelzijdige en uitdagende functie tot een succes te maken, beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt aantoonbare ervaring in de autoleasebranche en in sales.
  • Je hebt interesse in de snel veranderende mobiliteitssector.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je bent proactief: je stapt naar voren, niet naar achteren.
  • Je hebt een professionele houding en uitstraling.
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend (woord en geschrift).
  • Initiatief nemen en zelfstandig werken zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt een passie voor het leveren van topkwaliteit service.

Laat van je horen!

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur ons snel jouw sollicitatie via vacature@promobility.nl. We kijken uit naar jouw verrassende bijdrage aan ons team!

Opmerking: We ontvangen graag jouw eigen sollicitatie, maar we willen benadrukken dat we niet reageren op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Terug naar alle blogs