Sjake van de week!

4 februari 2016

We hebben er in de afgelopen tien jaar al heel wat voorbij zien komen, de “Sjake van de Week” zoals wij die noemen bij ProMobility… En er gaan er nog velen komen dit jaar!

Vaak zijn we trots op een mooie exclusieve import auto, dan weer op een mooie casus die door extra inzet of op een bijzondere wijze tot stand is gekomen. Wanneer je hierop terug kijkt, zijn het vaak de kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan waardoor de Sjake van de Week de Sjake van de Week wordt.

Samenwerking

Zo ook vandaag. Door CorboMotive uit Spijkenisse, een echte ProMobility partner, werden we een aantal jaar geleden, geïntroduceerd bij een mooi bedrijf uit Hoogvliet. Er was direct een klik. Dé klik waar we altijd naar op zoek zijn. En zo we mogen we ACW al jaren van mobiliteit voorzien. Samen met CorboMotive verzorgen we het onderhoud en is er sprake van een mooie samenwerking. Deze samenwerking gaat verder dan alleen het leasen van auto’s en het operationele werk dat CorboMotive en ProMobility verrichten om ACW volledig te ontlasten. Ford Tigchelaar,  de leverancier van de auto’s, is eveneens klant van ACW. We hebben hier dus te maken met vier partijen die een klik met elkaar hebben: een echte win/win situatie is hier meer dan van toepassing.

Investering

De aflevering van de nieuwe Ford Transit Connects, drie stuks zelfs vandaag, betekent voor ons meer dan het “bezorgen” van een paar auto’s. Het betreft hier een kroon op gezamenlijk vertrouwen, een investering in elkaar en een bevestiging van de onderlinge samenwerking op de lange termijn. We gaan ten slotte weer vijf jaar met elkaar verder. Hier staan we graag bij stil en hiervan zijn we ons bewust, iedere dag weer.

Wat een prachtige middag, zelfs de zon liet zich zien tussen de buien door! Samen met Ford Tigchelaar en CorboMotive zijn wij als ProMobility trots op de samenwerking met ACW en kijken uit naar de komende jaren.

Groet,
Richard Vos
Leaseadviseur ProMobility

Terug naar alle blogs