PROMOBILITY-DNA

DIT IS
PROMOBILITY

Sinds 2006 verzorgen we de mobiliteit voor bedrijven in de regio’s Voorne-Putten en de Zaanstreek. Dat doen we met veel plezier, kennis en kunde. Trots zijn we op onze titel ‘Beste Leasemaatschappij 2023 categorie middelgroot en klein’. Deze onderscheiding, toegekend door onze tevreden berijders, onderschrijft precies waar we voor staan: persoonlijke service.

 

img-12

Goed voor Elkaar

Terwijl de wereld van mobiliteit continu verandert, houden wij stevig vast aan ons motto. Goed voor Elkaar betekent dat wij zorgen dat alles klopt. Voor jou, voor ons en ook voor onze werk- en leefomgeving. Uiteraard zoeken en leveren we de mobiliteitsoplossing en geven we de service waar je blij van wordt. Maar we zetten ook altijd een stapje extra. Waarom? Omdat we graag van betekenis zijn, waarde toevoegen en staan voor vooruitgang.

Lees meer over zakelijk leasen

Regionale mobiliteitspartner

ProMobility heeft twee vestigingen: in Geervliet en Wormerveer. Ons team in Geervliet focust op regio Voorne-Putten. Team Wormerveer richt zich op regio Zaanstreek. Aan de achterkant werken we nauw samen en delen we onze kennis. Samen hebben we de juiste slagkracht om de beste kwaliteit te bieden. Los van elkaar hebben we ons eigen waardevolle netwerk in de regio, onze eigen warme contacten en klanten die we allemaal bij hun voornaam kennen. Kortom, regionale wereldservice.

ONZE DRIJFVEREN

1

Samen bereiken we meer. Een partnerschap gebaseerd op vertrouwen en voor de lange termijn brengt het beste bij ons én onze relaties naar boven.

2

Als ervaren mobiliteitspartner stimuleren we ondernemers mee te bewegen naar duurzame mobiliteit, met het doel om de CO2-uitstoot door zakelijke mobiliteit significant te reduceren.

3

Geen mobiliteitsvraagstuk is ons te complex. We denken mee in de complete mobiliteit van onze relaties. Met onze uitgebreide kennis ontzorgen we het mkb in Voorne-Putten en de Zaanstreek.

Mobiliteit in de toekomst

Ontwikkelingen in mobiliteit gaan gigantisch snel. Hoe ziet het zakelijke verkeer in de toekomst eruit? Elektrische auto’s en fietsen, deelauto’s, of andere nieuwe vormen van mobiliteit? Als jouw mobiliteitspartner weten we wat er speelt. En belangrijker nog: hoe we kunnen anticiperen. Die kennis en informatie delen we met jou. We denken mee, geven ons advies en helpen je slimme, toekomstbestendige keuzes te maken. Heb je behoefte aan advies?

Ja, ik wil graag een afspraak maken

"Mooi om zo onderling zaken te doen. En nog in dezelfde regio ook. Dat werkt prettig."

Meer lezen

Maatschappelijk en regionaal betrokken

Goed voor Elkaar betekent ook goed voor mens, maatschappij en milieu. We geven om de wereld om ons heen. Mensen en bedrijven samenbrengen is onze passie. En die passie zetten we ook maatschappelijk en regionaal in. Bij lokale verenigingen, netwerken en initiatieven, die ons werkgebied raken of simpelweg onze interesse wekken.

Meer lezen

Met ons kun je praten

Maak kennis met ons bevlogen en deskundige team in Wormerveer en Geervliet. Dynamisch en flexibel bewegen we soepel mee met de ontwikkelingen in de markt en spelen we proactief in op de verwachtingen van onze klanten. Bel, mail of kom langs. We geven je graag persoonlijk antwoord op jouw vragen.

Marc Noyons Directeur Voorne-Putten
Dick Dekker Directeur Zaanstreek
Richard Vos Vestigingsmanager Voorne-Putten
Jeffrey Noom Vestigingsmanager Zaanstreek
Omar van de Nes Mobiliteitsadviseur Zaanstreek
Sylvia Oonk Mobiliteitsadviseur Voorne-Putten
Monique Kok Financiële administratie
Finn Veken Leaseadviseur Zaanstreek
serge
Serge van der Zwan Wagenparkbeheerder
shan
Shan Ratnayaka Schadespecialist
Cora Talsma Backoffice medewerker Zaanstreek
Eline van Dongen Backoffice medewerker Voorne-Putten
Iboya Dekker Financiële administratie
Didi Kleijwegt Leaseadviseur Voorne-Putten