Operational
lease

Leasen voor een vast bedrag

Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle autokosten inbegrepen zijn, zoals belasting, verzekering en onderhoud. De leaseauto blijft ons eigendom en komt niet op de balans van jouw onderneming. Er komt dus werkkapitaal vrij. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer bij ons in. Je rijdt dus de totale looptijd zonder zorgen.

Meest gekozen:
operational lease

Operational lease is onze core business, al sinds 2006. Een aantrekkelijke leaseconstructie waarbij we je volledig ontzorgen. Je betaalt een vast bedrag per maand dat nagenoeg alle kosten dekt. De leaseauto komt niet op de balans van de onderneming, waarmee werkkapitaal vrijkomt om andere kansen en investeringen te benutten die de onderneming verder brengen. Terwijl wij ons ontfermen over jouw mobiliteit, kun jij je focussen op je core business. Zo doen we allebei waar we goed in zijn. Interesse in operational lease?

Neem contact op

DE VOORDELEN VAN OPERATIONAL LEASE

Je betaalt een vast bedrag per maand

Alle autokosten zijn inbegrepen

Totale ontzorging tijdens gehele leaseperiode

img-12

ADVIES OPERATIONAL LEASE

Wil je meer informatie? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken. Of het nu gaat om één leaseauto, of een wagenpark met tientallen bedrijfswagens, wij denken graag met je mee.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 dag contact met je op!

Naar het formulier