Elektrisch
leasen

LEASEN MET DE FOCUS OP DUURZAAMHEID

ProMobility moedigt duurzame mobiliteit aan. Zo ook elektrisch rijden. Natuurlijk in het belang van een duurzame wereld. Maar ook in het belang van jou, als ondernemer of berijder. Elektrisch rijden is een slimme keuze in verschillende opzichten. Draag bij aan een gezonde leefomgeving en kies voor een toekomstbestendige mobiliteitsoplossing.

HET BELANG VAN DUURZAME MOBILITEIT

Met een aanzienlijk aandeel in het aantal auto’s op de weg, nemen we onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de verduurzaming in onze regio’s. Door ondernemers te stimuleren mee te bewegen naar duurzame mobiliteit. Ofwel, elektrisch rijden. Met het doel om de CO2-uitstoot door zakelijke mobiliteit significant te reduceren. Overweeg je elektrisch te leasen? Wij maken graag een berekening voor je en regelen een proefrit.

Neem contact op

Elektrisch laden

Kies je voor een elektrische leaseauto of bedrijfswagen, dan denken we ook graag met je mee over je laadopties. Denk aan laadpunten bij het bedrijfspand, of een eigen laadpaal thuis bij de berijder. Er zijn verschillende opties, ook in het type laadpunten en de diverse laadtechnieken. Wij maken je graag wegwijs in de laadmogelijkheden, samen met onze partners.

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH LEASEN

Waarom zou je als ondernemer, wagenparkbeheer of medewerker kiezen voor elektrisch rijden? Die overweging is per ondernemer of berijder en elk type bedrijf weer anders. Afhankelijk van de omvang van het wagenpark, het type bedrijfswagen, je bedrijfsresultaat, de inzet en het gebruik van de leaseauto. Toch kunnen we globaal vier voordelen van elektrisch leasen uiteenzetten, die voor nagenoeg ieder soort ondernemer en berijder opgaan.

Duurzame mobiliteit

Elektrisch rijden reduceert de CO2-uitstaat en draagt daardoor bij aan een schonere lucht. De CO2-uitstoot van een elektrische auto is over z’n hele leven gemiddeld 40 procent lager dan die van een benzineauto. Ook stroom wordt de komende jaren steeds groener, waardoor het verschil alleen maar groter wordt.

TOEKOMSTBESTEDIGE KEUZE

Vanaf 2030 mogen alleen nog emissievrije auto’s worden verkocht. Nieuwe auto’s die vanaf 2030 op de markt komen moeten bijvoorbeeld 100% elektrisch zijn. Deze auto’s rijden dan op elektriciteit uit een batterij, waterstof-brandstofcel of zonnepanelen. Het is duidelijk dat elektrisch rijden de toekomst heeft.

FINANCIEEL INTERESSANT

In het Klimaatakkoord staat dat Nederland in 2030 49% minder CO2 moet uitstoten. In 2050 is dat 95%. Om die doelstellingen te behalen, stimuleert de Nederlandse overheid onder andere elektrisch rijden met verschillende stimuleringsmaatregelen, zoals een gunstige bijtelling die ieder jaar geleidelijk oploopt naar. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten van een elektrische auto lager in vergelijking met een auto die op benzine of diesel rijdt. Een elektrische auto rijdt namelijk zuiniger en heeft minder onderhoud nodig.

COMFORT EN RIJPLEZIER

Elektrisch rijden is schoner, maar ook een stuk stiller en comfortabeler. En dat voelt goed! Elektrisch rijden geeft je een totaal nieuwe kijk op rijplezier. Alles gaat stil, snel en soepel in een elektrische auto. Manoeuvreer gemakkelijk door de stad, zonder geluids- en geuroverlast te veroorzaken.

ADVIES ELEKTRISCH LEASEN

Wil je de overstap maken naar duurzame mobiliteit? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken. Of het nu gaat om één leaseauto, of een wagenpark met tientallen bedrijfswagens, wij denken graag met je mee.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 dag contact met je op!

Naar het formulier