PROMOBILITY-DNA

De leukste werkgever in de regio

Betrokken. Dat zijn we niet alleen bij onze klanten, maar ook bij onze collega’s. ProMobility bestaat uit een hecht team. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Werken bij ProMobility betekent vrijheid, kwaliteit, professionaliteit… en gezelligheid! We hebben kennis van zaken, gaan graag aan de slag met onze eigen ideeën, denken met elkaar mee, versterken elkaar en we vieren onze successen.

Het ProMobility-DNA

Nuchter, nieuwsgierig, sociaal en kundig. Zomaar een paar termen die het ProMobility-DNA kenmerken. Daarmee willen we zeggen dat we met beide benen op de grond staan, dat we een natuurlijke algemene interesse hebben, sociaal vaardig zijn en weten wat we doen. Dat bij elkaar opgeteld maakt ons een deskundig, toegankelijk en toegewijd team. Heb jij het ProMobility-DNA in je? En zoek je een nieuwe uitdaging? Leuk! Laat van je horen. Reageer op een openstaande vacature, of stuur een open sollicitatie naar info@promobility.nl, ter attentie van Marc en Dick.

Twee teams, één taak

ProMobility heeft twee vestigingen: in Geervliet en Wormerveer. Iedere vestiging heeft z’n eigen werkgebied. Aan de achterkant werken we nauw samen. Samen hebben we de juiste slagkracht om de beste kwaliteit te bieden. Los van elkaar hebben we ons eigen waardevolle netwerk in de regio, onze eigen warme contacten en klanten die we allemaal bij hun voornaam kennen.

Werken bij team Voorne-Putten

Werken bij ProMobility Geervliet betekent werken op de mooiste locatie van Voorne-Putten, vinden wij. Ons kantoor is namelijk gevestigd in een oude boerderij, waar we nu iedere dag werken aan de beste mobiliteitsoplossing voor onze klanten. Vanuit deze inspirerende locatie bedienen we onze regio. Voorne-Putten uiteraard, maar het werkgebied strekt zich verder uit, tot voorbij Rotterdam.

DE ERVARING VAN RICHARD
( OPERATIONEEL MANAGER VOORNE-PUTTEN)

“Niets is te veel of te gek bij ons. Daarmee bedoel ik dat we denken in oplossingen. In onze samenwerking met klanten, maar ook intern, in onze onderlinge samenwerking. De sfeer is heel open en we zijn allemaal doeners. We gaan meteen over tot actie als iemand, een klant of collega, iets vraagt. We nemen allemaal onze telefoon op en beantwoorden snel onze mails. Dat is een soort ongeschreven regel, iets wat we gewoon allemaal graag doen. En ik kan zeggen: dat werkt heel prettig!”

Werken bij team Zaanstreek

Het kantoor van ProMobility Wormerveer bevindt zich boven de garage van onze partner AutoTop. We zien en ruiken letterlijk de auto’s van onze klanten. Fantastisch! Want auto’s, daar houden wij van. Team Wormerveer bestaat uit sociale Zaankanters met een passie voor auto’s. We zijn actief in verschillende zakelijke netwerken en betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven in de regio. Ons werkgebied betreft de gehele Zaanstreek.

DE ERVARING VAN FINN
(LEASEADVISEUR ZAANSTREEK)

“We zijn allemaal échte Zaankanters. Samen hebben we een groot waardevol netwerk. Dat maakt werken voor ProMobility Wormerveer ook zo leuk. Het hangt allemaal aan elkaar. Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Dat voelt als een warm bad. Ik heb veel plezier in mijn werk. Ik krijg alle ruimte om eigen ideeën uit te werken. Daar krijg ik energie van.”