Zakelijk
leasen

Neem contact op

Zakelijke mobiliteit op maat

ProMobility is jouw regionale mobiliteitspartner. We hebben een veelzijdig aanbod als merkonafhankelijke leasemaatschappij. We leasen auto’s, bedrijfswagens en fietsen. De keuzevrijheid is gigantisch. Dat maakt ons een flexibele mobiliteitspartner, voor zowel werkgevers als berijders. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste mobiliteitsoplossing is.

Daarom lease je bij ProMobility met een goed gevoel:
leaseconstructie Een leaseconstructie
op maat!

De allerbeste oplossing. Volledig afgestemd op jouw situatie, wensen en budget.

merkonafhankelijk Wij zijn
merkonafhankelijk

We ontvangen geen provisie van dealers. Wij zijn er voor jou. Maak gebruik van ons grote netwerk.

persoonlijk Echt persoonlijk
contact

Vanaf de eerste kennismaking tot jarenlange samenwerking. Ons contact is altijd persoonlijk.

Zakelijk leasen in 3 minuten

ProMobility biedt verschillende leasevormen. Welke vorm van zakelijk lease het beste bij jouw bedrijf en berijder(s) past? Dat onderzoeken we samen.

Onze leasevormen

Zakelijk leasen kan op verschillende manieren. Samen kiezen we de leasevorm die het beste bij je past en de meeste voordelen oplevert. Voor zowel de onderneming als berijder.

Jouw persoonlijke leaseadviseur

We zijn actief in twee regio’s: Voorne-Putten en de Zaanstreek. Elke regio heeft een eigen team en kantoor. Op de achtergrond werken we uiteraard nauw samen. Jochem en Monique zijn onze leaseadviseurs in Voorne-Putten. Finn en Iboya zijn leaseadviseurs voor regio Zaanstreek. Bel of mail vrijblijvend. Ze zijn er voor jou!

Sylvia Oonk Mobiliteitsadviseur Voorne-Putten
Didi Kleijwegt Leaseadviseur Voorne-Putten
Omar van de Nes Mobiliteitsadviseur Zaanstreek
Finn Veken Leaseadviseur Zaanstreek

Waarom kiezen voor ProMobility

Leasemaatschappijen zijn er genoeg. Wat maakt ProMobility nou zo bijzonder?

  • Partner in mobiliteitJouw mobiliteit is onze prioriteit. We zijn je partner. Samen sparren we over jouw mobiliteit, nu en in de toekomst.
  • We doen het goedProMobility bestaat sinds 2006. We hebben veel kennis van mobiliteit. Profiteer slim van ons waardevolle netwerk.
  • Aandacht voor duurzaamheidWe stimuleren ondernemers om duurzame keuzes te maken in mobiliteit. In het belang van het milieu en jouw toekomst.
  • Regionale wereldserviceZakendoen in de regio doen we het liefst. Dichtbij en persoonlijk. We kennen elkaar en weten wat er speelt.
  • Persoonlijk contactGeen keuzemenu als je belt, maar altijd direct iemand aan de lijn. We zijn oprecht betrokken en kennen onze klanten.
  • We verbindenMensen en bedrijven samenbrengen is onze passie. Bij ProMobility krijg je meer dan alleen een leaseauto of leasefiets.

Download onze app

Lease je al bij ProMobility? Download dan nu onze app met je eigen persoonlijke dashboard. Zo heb je alle relevante informatie van je leaseauto, je leasecontract en je rijgedrag binnen handbereik. Ga naar de App Store, of Google Play Store en zoek op ProMobility.

App

Meer weten of advies nodig?

Laat hier je telefoonnummer achter, we nemen contact met je op.