Floris Infra en ProMobility: Eén jaar samen onderweg.

4 april 2016

‘Goed voor Elkaar’ is geen belofte, maar realiteit. De uitbreiding van het wagenpark van Floris Infra is daar een mooi voorbeeld van. Door de bundeling van krachten regioleren Floris Infra, de Dekker Autogroep en ProMobility vraag en aanbod. Dat is dus ‘Goed voor Elkaar’ in vele opzichten.

De Floris Groep [www.florisgroep.nl] is een begrip in de Zaanstreek. Naast Floris Infra bestaat de groep ook uit een keuken- en bouwcenter. Het familiebedrijf werd in 1917 opgericht door Cees Floris en heeft vestigingen in Wormerveer, Purmerend en Amsterdam.

Gerben Floris directeur van Floris Infra: “Als je iets dichtbij kunt halen, dan moet je dat ook doen. Het stimuleren van lokaal ondernemerschap door samen te werken met bedrijven ‘om de hoek’ is een belangrijke reden waarom wij met ons bedrijf klant zijn bij ProMobility.

Inmiddels zijn wij precies een jaar met elkaar onderweg. In maart vorig jaar werden de eerste 10 bedrijfswagens door ons ingezet en afgelopen week konden wij manager Ron Veltman van Floris Infra feliciteren met zijn keuze voor een BMW X1.

Het filmpje ‘Floris weet hoe het werkt, stilstaan is geen optie’ is het resultaat van een transparante regionale samenwerking. Ron bedankt voor je enthousiaste bijdrage waarmee je ons wederzijdse vertrouwen met dit filmpje hebt weten uit te drukken.

Jeffrey Noom

Terug naar alle blogs