Inspirerende Teamsessie bij Soldaat van Oranje

12 april 2016

Deze week heeft het team van medewerkers en directie van ProMobility weer een inspirerende trainingssessie beleefd onder leiding van Tim Dekker van Floreo Training & Coaching. Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en onszelf als directie vinden wij belangrijk en daarom investeren wij al een aantal jaar in verschillende trainingen op het gebied van verkoop, klantgerichtheid en directie. Daarbij laten wij ons altijd ondersteunen door Floreo Training & Coaching en inmiddels beschouwen wij Tim Dekker dan ook als de echte ‘hometrainer’ van ProMobility.

Mensen die goed in hun vel zitten, hebben een positieve uitstraling
Zo’n sessie met het hele team doen wij één keer per jaar, naast de individuele trainingen van medewerkers. Vorig jaar hielden wij onze teamdag nog in de Card-Room, de navigatiekamer, op stoomschip SS Rotterdam. Daar bespraken wij met elkaar de klantreis en loodste Tim Dekker ons symbolisch naar de toekomst van ProMobility. Thematische teamsessies op locaties met een verhaal vinden wij belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling maar ook om de onderlinge band tussen medewerkers te bevorderen. Een soort teambuilding dus. Want in onze visie hebben medewerkers die goed in hun vel zitten en goed met elkaar samenwerken, een positieve uitstraling op onze klanten. En dat is ons ultieme doel.

Soldaat van Oranje
Dit jaar waren we voor onze teamsessie te gast op een wel heel bijzondere locatie: de Minerva Set van Soldaat van Oranje – De Musical! Een prachtig decor dat een ruimte in de Leidse studentensociëteit Minerva voorstelt, waar een aantal scènes in de musical zich afspeelt. Al sinds de voorbereidingen van deze alle records brekende musical, is het productiebedrijf van Soldaat van Oranje een gewaardeerde klant van ProMobility. We hebben een bijzondere klik met elkaar en werken al ruim zes jaar als trouwe partners samen.

ProMobility bij Soldaat van Oranje

Van samenwerken en vertrouwen naar keuzes maken
In de training kwamen verschillende thema’s van Soldaat van Oranje – De Musical aan bod en legden we waar mogelijk steeds de link met ProMobility of de persoon. Zo spraken we met elkaar over samenwerken, verbinden, vertrouwen, ontdekken, vriendschap en liefde. Verder speelde keuzes maken natuurlijk een belangrijke rol – hét centrale thema van Soldaat van Oranje.

ProMobility bij Soldaat van Oranje

Goed voor Elkaar
Een buitengewoon leerzame, uitdagende en inspirerende dag: zo kijken we terug op de ProMobility teamsessie van 2016. Het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht en heeft ons weer goede ideeën opgeleverd over hoe wij nog beter kunnen worden in de dingen die we doen. Als mens en als organisatie. Daar profiteren wij zelf van, maar ook jij als onze klant of berijder van een leaseauto. En uiteindelijk is dat waar we het natuurlijk allemaal voor doen: Goed voor Elkaar zijn.

Terug naar alle blogs