Vijf tips voor de reis richting de zon!

6 juli 2017
Goed voorbereid op reis, dat is wel zo’n fijn idee wanneer de lange autorit richting de zon weer voor de deur staat. Wij geven je onze vijf tips om die reis perfect door te komen!

1. App: Toilet Finder
Wie kent het niet? Net lekker onderweg en er moet alweer iemand naar de wc. Via de app Toilet Finder vind je in een oogopslag alle wc’s in de directe omgeving! Met meer dan 150.000 wc’s zit er altijd wel eentje in de buurt. Handig voor wanneer dat eerstvolgende tankstation toch écht te ver is. Download de app hier voor Iphone en Android.

2. Vermijd de files voor de tolwegen
Niet veel mensen weten het, maar er is een manier om die vervelende files voor de tolwegen te vermijden. Namelijk met de Tolbadge van de ANWB! Met de Tolbadge kun je elektronisch je tol betalen op het gehele Franse snelwegennetwerk en bij automatische tolpoorten. Scheelt weer wachttijd, bespaart weer vakantietijd!

3. Eten
Die droge boterham met pindakaas zat? Kies eens iets anders! Besmeer wraps met kruidenkaas en vul ze met sla, kipfilet en tomaat. Rol ze vervolgens stevig op in aluminiumfolie en leg ze in de koelbox. Een quiche maak je ook eenvoudig van tevoren. Snij hem alvast in stukken zodat je onderweg makkelijk en snel een punt kan pakken. De kinderen een plezier doen? Maak pannenkoeken! Lees hier het basisrecept en vijf variaties.

4. Podcasts
Podcasts worden steeds populairder. Het is eigenlijk een mp3’tje dat je streamt of per aflevering download. Door te downloaden kun je de podcast op elk gewenst moment afspelen, zonder internet en zonder verstoring. Het vraagt aandacht en tijd maar wanneer je niet achter het stuur zit heb je dit genoeg!

5. Spaar de Pickwick Tea Topics
Kom nader bij elkaar door de Tea Topics van Pickwick! In de auto heb je alle tijd om deze eens uitvoerig met elkaar te bespreken.

Terug naar alle blogs