Hoe introduceer je een nieuwe auto?

17 juli 2017

Autoreclames. Ze komen en gaan, de ene spectaculairder dan de ander. Velen ben je vast allang vergeten maar sommigen maken zoveel indruk, die blijven je heel je leven lang bij.

Herinneren jullie je deze reclame van Mercedes-Benz nog? Mercedez-Benz laat op een briljante manier zien hoe de ophanging omgaat met hobbels en kuilen. Deze reclame dateert alweer uit 2013 maar is goed blijven ‘hangen’. Dat heeft het merk goed voor elkaar!

En kunnen jullie je ook de reclame van de Peugeot 206 nog herinneren? Wie wil er nu niet in een nieuwe auto rijden? De persoon in deze reclame doet er alles aan om de Peugeot 206 te bemachtigen, je moet het maar aandurven!

Gisteren kwam er een nieuwe video online van de Jaguar E-PACE, de kleinere broer van de Jaguar F-Pace. Het zou goed kunnen dat ik me deze video over een aantal jaar nog steeds zal herinneren. Hoe het merk het dynamische karakter van deze nieuwe auto over weet te brengen? Bekijk daarvoor deze video. Tijdens de wereldpremière van de Jaguar E-PACE in Londen, heeft de auto een epische sprong van 15,3 meter lang gemaakt, compleet met een 270 graden draaiende beweging. De bovenstaande foto ziet het er al indrukwekkend uit, maar bekijk vooral de video nog een keer!

Welke autoreclame is jouw favoriet?

Terug naar alle blogs