Volvo Experience 2017

8 februari 2017

Vrijdag 3 februari was “de dag”.

Met een mooi aantal gewaardeerde ProMobility relaties gingen we een dag op pad in verschillende nieuwe Volvo’s. De auto’s werden ter beschikking gesteld door de dealers Volvo Van der Wulp en Volvo Svala en zij waren daarbij gastheer, een mooie samenwerking in beide regio’s!

Vanuit het regio Wormerveer en regio Geervliet reden we over prachtige routes elkaar tegemoet naar het mooie Vreeland aan de Vecht waar we werden ontvangen door de mensen van Restaurant De Nederlanden. Hier ontmoetten de relaties van de beide ProMobility vestigingen elkaar en werd gezamenlijk een meer dan goede lunch geserveerd, waarna de dag vervolgd werd met de middagrit.

Wormerveer

Om 9 uur werden de relaties van Wormerveer ontvangen bij de vestiging Svala Zaandam met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Aansluitend volgde een heerlijk ontspannen rit dwars door het bruisende Amsterdam.

Natuurlijk waren wij voor de allereerste stop Dick en Tim Dekker al kwijt. Na veel bellen kwam iedereen toch weer op het eerste wisselpunt uit. De vele omleidingen in Amsterdam werden goed benut om iedere keer weer even het gas in te trappen en te merken wat een heerlijke auto de Volvo is voor het rijden door de stad. Met alle sensoren die op en aan de auto zitten kom je niet snel voor verrassingen te staan. Via Zuidoost gingen we de stad uit richting Weesp en Vreeland. Om een prachtige shot voor de foto’s en film van I-MOR te krijgen, flitste de XC90 met 401 PK af en toe brullend voorbij. Bekijk deze film dan ook zeker voor deze prachtige beelden.

Geervliet

In de ochtend hadden de deelnemers van de vestiging in Geervliet al een mooie rit door de landerijen gemaakt. De zon liet zich zo nu en dan heel even zien door de bewolking, prima weer om de diverse Volvo’s te testen. In de middag reden we over de prachtige “Oude Meije” waar we naast de mooie bochten ook van de natuur konden genieten.

Gelukkig was de weg goed droog, want hier en daar werd de Volvo S60 Polestar (met 350pk) goed gebruikt en heeft Richard persoonlijk mogen ervaren dat het wel snor zit met de veiligheid waar het merk bekend om staat.ProMobility Volvo Polestar

Deze sportmachine is ook op/over de grens goed bestuurbaar. Maar niet alleen dit speeltje maakte indruk, ook de S90 en V90 zijn degelijke en comfortabele reisauto’s. Voorzien van vele veiligheidssystemen (lane assist, side assist en nog veel meer assists….) werden we bijgestaan. Je hoeft bijna zelf niet meer te rijden en het is net alsof er een engeltje op je schouder meerijdt.

Angstig avontuur en de veiligheid van Volvo

Op een gegeven moment reden we over een hobbel in de weg die we toch iets hadden onderschat (reden we iets te hard? Nee toch???) Prompt nam de auto de controle over en werden we stevig in de gordels getrokken. Dat zijn de momenten waarop je je realiseert dat er bij een mogelijk gevaar gezorgd wordt dat je strak in je stoel zit en dat er weinig kans bestaat om letsel op te lopen wanneer het dreigt te gaan.

Niet alleen de veiligheid en het vermogen maakte indruk, ook de weelde van luxe opties en accessoires die we tegenwoordig bij moderne auto’s mogen verwachten maakte indruk.Volvo Experience Day

Mooie materialen, stoelverwarming, stuurwielverwarming, comfortabele zetels (stoelen is een understatement voor het meubilair) zorgde ervoor dat we, ondanks dat we een hele dag op pad waren, uitgerust de dag mochten afsluiten met een lekker drankje en hiermee sloten we meer dan tevreden de dag af.

Contacten leggen

Al met al hebben we een meer dan fraaie dag met elkaar beleefd, die goed voor elkaar was! Mede door de inzet van Niels Dekker (waar kennen we die naam van?) van Svala Volvo en onze oud collega Arnaud Visser van Volvo Van der Wulp. Veel dank hiervoor! Ook dank aan de mannen van I-MOR die met de juiste apparatuur en expertise de dag op film hebben vastgelegd, zodat we er nog vele malen van na kunnen genieten. Deze film kun je via deze link bekijken en natuurlijk op onze social media kanalen.

Door de Volvo Experience 2017 hebben onze klanten niet alleen kunnen genieten van Volvo’s. Er zijn tevens waardevolle contacten gelegd waar wellicht weer mooie business uit kan ontstaan. En daar houden wij van bij ProMobility: mensen met elkaar verbinden! En blijkbaar wordt dat door onze klanten gewaardeerd:ProMobility Volvo Experience

Met trots kijken we terug op een mooi evenement.

Jeff en Richard.

[calltoaction]

Terug naar alle blogs