Wat de vrijheid van mobiliteit met mensen doet

17 februari 2017

Elkaars wereld in beweging zetten. Dat is één van de dingen die ProMobility jou belooft. Daar kunnen we ontelbaar veel woorden aan spenderen, maar soms zegt beeld gewoon meer dan genoeg. En dus maakten we een film over de vrijheid van beweging.

Over in gang komen richting je bestemming en van daaruit weer een stap verder gaan. Over het ontdekken van een nieuwe weg of juist het benutten van de kracht van het bekende. Maar wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee? Waarom vinden we dat zo gaaf om te doen? En – nog belangrijker – wat word jij daar als autorijder wijzer van?

Instappen, ontwikkelen en realiseren

Jou in beweging zetten doen wij natuurlijk dagelijks. Letterlijk. Met een leaseauto heb je immers de mogelijkheid om in te stappen en van A naar B te gaan. Maar we helpen je ook graag door te bewegen van kopen naar leasen bijvoorbeeld. Of door van het ene merk auto af te stappen en compleet buiten je comfortzone iets heel anders te gaan rijden. In beweging komen betekent ook jezelf ontwikkelen in de richting die jij wilt. Groeien en stappen zetten is in onze ogen voor iedereen belangrijk. Of je nou ondernemer bent of in loondienst werkt. En: beweging is altijd vooruitgang. Zo denken wij graag na over de toekomst van mobiliteit in het algemeen, van autorijden in het bijzonder en hoe wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Rijden we over vijftig jaar allemaal elektrisch? Delen we samen een auto? Of is een mini-helikopter dan zo betaalbaar dat iedereen er één heeft? Steeds iets beters, slimmers of effectievers bedenken houdt ons allemaal scherp.

Samen hebben we het ‘goed voor elkaar’

Hoe dan ook, wij creëren die beweging door met jou als leaseautobezitter of wagenparkbeheerder een relatie aan te gaan. We gaan samen investeren, samen een auto kopen waarin jij de komende jaren gaat rijden. Dat is iets heel anders dan het simpelweg sluiten van een overeenkomst met elkaar. Wij werken dus graag samen door oprecht goed voor elkaar te zijn. Door jou een mooie offerte te bieden bijvoorbeeld en door ervoor te zorgen dat je kunt rijden in je droomauto. Maar ook door jou met raad en daad bij te staan, je te helpen waar nodig, gave informatie met jou te delen en door je bewust te maken van dingen waarvan wij denken dat het zinvol is om te weten.

Waar ga jij naartoe?

Jouw wereld in beweging brengen. Je laten zien wat de vrijheid van mobiliteit met je doet, hoe mooi vooruitgang is en wat je ontdekt als je anders naar je omgeving kijkt. Dat willen wij dus. Want de dynamiek van beweging en de voldoening van het bereiken van jouw bestemming, is het mooiste dat er is.

Maar méér dan genoeg woorden nu!
Stap in en ontdek. Op weg naar meer.

Laten we elkaars wereld in beweging brengen.

[calltoaction]

Terug naar alle blogs