Autonieuws van Rens: de Audi Q8. Anders is leuk!

22 juni 2018

Ook in de autowereld geldt: meer van hetzelfde is saai en anders is leuk. In de jaren ‘90 werd alles anders. De SUV rukte massaal op en automobilisten konden ineens met een hogere en stoerdere auto voor de dag komen. Tegenwoordig kom je op iedere hoek van de straat wel een SUV tegen. Gelukkig hebben autodesigners de afgelopen jaren bewezen dat de carrosserievarianten van auto’s oneindig zijn. Audi laat dit nu ook weer zien met de Audi Q8.

Presentatie Audi Q8

Vandaag trok Audi het doek van zijn zeer opvallende nieuwe SUV en presenteerde de Audi Q8! Audi’s nieuwste SUV-coupé moet de verkoopstrijd aangaan met de BMW X6.

Interieur en exterieur van de Audi Q8

In vergelijking tot de Audi Q7 is de Audi Q8 korter, breder en lager waardoor hij lekker sportief oogt. Wij vinden het design van de nieuwe ‘neus’ en ‘kont’ zeer geslaagd! Meer weten over de anatomie van een auto? Lees dan ook eens de blog van Anita.

Van binnen ziet de Audi Q8 er vertrouwder uit. Het interieur komt overeen met de nieuwe Audi A6, A7 en A8. Overal waar je kijkt zie je touchscreens en brede horizontale lijnen. Het lijkt inmiddels bewezen: hoe opmerkelijker hoe interessanter. Anders is leuk!

Anders doen

Zelf ook eens anders doen? Wij hebben nog een aantal leuke tips om je dag anders te laten verlopen, verras ons en doe eens anders!

Ga met je collega’s naar een concert;
Doe mee met een onderwaterhockey-les;
Drink eens kiwi-sap tijdens de lunch;
Stel een andere radiozender in en geef het een week de kans;
Zet iets onwijs lelijks op je bureau, het wordt vanzelf mooi ?.

Terug naar alle blogs