Goed voor Elkaar, wat is dat eigenlijk?

16 februari 2018

Dat is de ‘slogan’, het motto, het DNA en de pay-off van ProMobility. Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee en hoe geven we daar invulling aan?

Goed voor Elkaar is geen loze kreet. Uiteraard zijn wij goed voor onze klanten en onze berijders. Dag in dag uit staat Rens klaar om de berijders zo goed mogelijk bij te staan bij onderhoud en schade. Jeffrey en Richard bedenken de meest creatieve lease-oplossingen voor klanten en wagenparkbeheerders. Anita en Agaath zijn de kanjers van de financiële administratie.

Daarnaast zijn we goed voor de regio’s waarin we opereren. MVO staat hoog in het vaandel: sinds 2013 is ProMobility trotse bezitter van de MVO-verklaring voor het MKB. En natuurlijk is Dick Dekker initiatiefnemer van [Z]aan de Wandel, waarmee we geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Daarnaast steun we tal van lokale sportverenigingen en andere goede lokale initiatieven.

Natuurlijk zijn we ook goed voor onze medewerkers. Goede arbeidsvoorwaarden, prettige werkomgeving, leuke en motiverende team-uitjes, de beste materialen en gereedschappen om mee te werken en volop opleidingsmogelijkheden. Waarom doen we dat? Gewoon omdat het hoort. Én omdat we vinden dat als wij goed zijn voor onze medewerkers, zij automatisch goed zijn voor onze klanten en berijders.

Dus wat doet ProMobility als één van onze collega’s na 6 jaar trouwe dienst besluit om haar vleugels uit te slaan en als zelfstandig ondernemer haar carrière voort te zetten? Dan steunen we haar daarin en vieren we haar afscheid met een heerlijke lunch in restaurant De Hoecksack in Heenvliet.

Marc Noyons ProMobility

Dus Agaath: onwijs bedankt voor je hulp, inzet en het professionaliseren van onze Financiële Administratie de afgelopen 6 jaren. Jouw toewijding is van grote waarde voor ons bedrijf geweest. Bedankt en veel succes met je ondernemerschap!

Goed voor Elkaar!

Team ProMobility

Terug naar alle blogs