De negen meest populaire zakelijke lease auto’s (in woorden en daden)

20 april 2018

Toonaangevend.

Elegantie met inhoud.
Een plek van rust, luxe en comfort.

Atleet in maatkostuum.
Schoonheid door eenvoud.
Thuis op het moment dat u instapt.

Masterpiece of intelligence.
Makes the best of every ground.

Greatness starts when you don’t stop.

Met een beetje fantasie zou het zomaar een ruwe versie van een songtekst van de allernieuwste Bløf-hit kunnen zijn. Of een eerste poging tot een prachtig gedicht. Of misschien wel een tikkeltje diepzinnige voice-overtekst die het verhaal vertelt van een bedrijf in een corporate film…

Het zou zomaar kunnen. Maar dat is het niet.

Het zijn eigenlijk gewoon negen losse zinnen die allemaal ergens anders voor staan. Negen op zich zelf staande losse zinnen, ieder met een eigen karakter die allemaal een ander uniek gevoel moeten oproepen. Bij sommige heb je misschien zelfs meteen een beeld voor ogen. Zoals de atleet in maatkostuum.

Maar ondanks dat deze zinnen niet bij elkaar horen en zelfstandig staan voor een merk met dito uitstraling, zijn ze tóch sterk verbonden met elkaar.

Wat deze negen zinnen met elkaar gemeen hebben? De liefde voor mooie auto’s!

Deze negen onliners horen namelijk bij negen verschillende auto’s. Allemaal beschrijven ze een lease auto die jou als berijder of directeur op het lijf geschreven is. Veilig en comfortabel. Auto’s waarbij zo’n beetje alle opties die je kunt bedenken mogelijk zijn, om je auto nóg completer te maken. En natuurlijk voorzien van een ingetogen luxe uitstraling.

Een soort kantoor op wielen, zo zou je ze het best kunnen noemen. Hoewel je van ons natuurlijk niet echt (of liever: echt niet) in je auto hoeft te werken, houdt jouw bedrijf je als ondernemer toch vaak 24 uur per dag bezig. En dan is het wel zo prettig als je in ieder geval kunt instappen in een ‘plek van rust, luxe en comfort’, een ‘atleet in maatkostuum’ of een ‘masterpiece of intelligence’. Toch?…

Maar wat is nu de ideale lease auto voor jou als directeur?

Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Om de juiste auto te leasen zijn er nogal wat overwegingen te maken. Wensen die wij veel horen zijn:

– Een mooie lease auto met een luxe uitstraling (maar ook weer niet té luxe).
– Een auto mag best wat kosten, maar de prijs moet wel in verhouding staan met de kwaliteit.
– Liefst zo min mogelijk fiscale bijtelling (bij privégebruik van de auto).

Wat betreft de bijtelling verandert er trouwens binnenkort weer het een en ander. In 2018 zijn er nog twee bijtellingspercentages: 4% en 22%. Maar bij auto’s met een bouwjaar vanaf 2019 geldt die 4% alleen nog voor de éérste 50.000 euro van de waarde van de auto. Bij auto’s met een hogere waarde, betaal je voor het gedeelte boven de 50.000 euro, ‘gewoon’ 22%. En vanaf 2021 ziet de situatie er mogelijk wéér anders uit.

Maar even terug naar de negen zinnen waarmee we dit blog begonnen.

Die zinnen hebben wij natuurlijk niet zelf bedacht. Het zijn de oneliners die bij de negen meest populaire luxe zakelijke lease auto’s horen.

En dit zijn ze… De populairste zakelijke lease auto’s op een rij:

1. BMW 5-serie
2. Volvo V90
3. Mercedes-Benz E-klasse
4. Audi A6
5. Volvo XC90
6. Volvo S90
7. BMW X5
8. Mercedes-Benz GLE
9. Audi Q7

Maar welke oneliner hoort nu bij welke auto? En staan de woorden ook voor de daden van de auto?

Wij vinden het in ieder geval een fijn rijtje met mooie oneliners, maar vooral met mooie auto’s. Ben je bijna toe aan een wissel van je lease auto? Of twijfel je nog over kopen of zakelijk leasen? Onze operational lease adviseurs Richard en Jeffrey vertellen je graag alles over de mogelijkheden om bij ProMobility een auto te leasen. En geloof ons, er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Dus daag ons vooral uit om voor jou de allerbeste zakelijke lease auto te vinden! En om de juiste oneliner aan de juiste auto te koppelen…

Terug naar alle blogs