Wat de waarde is van ‘even wachten op een maatpak’

3 april 2018

De hele wereld binnen handbereik. Met één druk op de knop.

Dat is één van de meest fijne dingen van internet, toch? Waar je voorheen overal fysiek naartoe ging of moest bellen om dingen op te lossen of uit te zoeken, is het nu vaak direct geregeld.

 • Weten hoe jouw favoriete skipiste in Oostenrijk erbij ligt?
  Gewoon even de webcam van het skigebied checken.
 • Geld overboeken?
  Binnen 5 minuten kun je als het moet je hele spaarsaldo op je betaalrekening zetten (zodat je zonder problemen die veel te dure schoenen kunt afrekenen).
 • De laatste koffiecupjes gebruikt?
  Nespresso bezorgt – als de nood écht aan de man is – je koffie nog dezelfde dag.
 • Wil je weten welke verzekeringspremie je gaat betalen?
  Je vult even een formuliertje in, je zegt ‘Ja, ik wil nu een berekening’ en de bedragen rollen over je beeldscherm.

Supermakkelijk natuurlijk! We zijn met zijn allen ondertussen best gewend geraakt aan ‘meteen hebben’.

Zo ook als je een auto wilt leasen. Of toch niet?
In een rekentool op een website je persoonlijke gegevens invullen, aangeven in welke auto je wilt rijden met welke looptijd, het aantal kilometers per jaar vermelden en ‘klik hier voor je leasetarief’.

Het lijkt misschien makkelijk om op zo’n manier snel het maandelijkse bedrag voor jouw toekomstige leaseauto te berekenen, maar het is de vraag in hoeverre dit nou precies geeft wat je wilt hebben. Want hoe accuraat is dat bedrag?

Op onze website kun je dus niet zelf je leasebedrag berekenen en à la minute een offerte voor een leaseauto aanvragen. Maar daar hebben wij wel een heel goede reden voor.

Wij helpen jou namelijk graag persoonlijk bij het berekenen van je leasebedrag.
Met alle plezier. Snel, accuraat en volledig toegespitst op jouw situatie. Daar heb je wat aan!

Want het berekenen van het leasebedrag van je toekomstige leaseauto is wat ons betreft niet zomaar terug te brengen tot een paar vakjes die je kunt invullen op een formulier met een button eronder. Het leasen van de perfecte auto hangt samen met een heleboel factoren.

Het gaat namelijk niet alleen om de auto die je wilt rijden, de looptijd van je leasecontract en het aantal kilometers dat je op jaarbasis gaat rijden. Het gaat veel meer om jou. Om jouw situatie, om jouw behoeftes (ofwel: wat moet een auto voor je doen) en om hoeveel jij ervoor over hebt om in een leaseauto te rijden. Wat wil je én wat kun je op dit moment betalen? En welke financiële verwachtingen heb je met je bedrijf voor de komende jaren?

Daarnaast zijn er altijd meer wegen die naar Rome leiden.
Want of je nu wel of niet een vastomlijnd idee hebt van de auto waarin je wilt rijden, soms blijkt ineens een andere auto of een andere uitvoering veel interessanter voor jou te zijn. Wat vind je belangrijk aan een auto? En wat wil je (wel of juist niet) uitstralen? Al die persoonlijke factoren en die alternatieve ideeën, zijn niet in een invulformuliertje en een algoritme te vangen.

Daarvoor moet je gewoon bij een kneitergoede leaseadviseur zijn.
Of beter gezegd: daarvoor moet je bij Richard of Jeffrey zijn. Zij geven jou goed én snel persoonlijk advies over zakelijk leasen. En voor je het weet ontvang je een voorstel op maat met een complete berekening voor een leaseauto.

Heel even wachten dus, maar dan héb je ook wat!

Het enige dat we van jou vragen is de tijd nemen om kennis te maken (als we elkaar nog niet eerder hebben ontmoet) en jouw wensen op een rij te zetten. In een persoonlijk gesprek aan onze tafel, aan jouw tafel of gewoon door de telefoon, leg jij ons zo goed mogelijk uit waar jij écht op zit te wachten. Want dan kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen bij wat je wilt. Onze leaseadviseurs Richard en Jeffrey vragen jou het hemd van je lijf, geven je advies en delen de allernieuwste feitjes uit de autowereld met jou (en natuurlijk hun liefde voor mooie auto’s). Als je dan onze offerte voor jouw leaseauto krijgt, dan is die dus ook écht compleet gebaseerd op wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Zonder addertjes onder het gras of verrassingen in de vorm van extra kosten.

Maar gewoon een duidelijke berekening van het lease bedrag.
Daarom vragen we dus even geduld van jou in deze snelle wereld van ‘meteen hebben’. En heb je na ontvangst van ons voorstel toch nog vragen of wil je het bij nader inzien liever anders? Dan denken we net zo lang met jou mee tot het nóg beter klopt.

Zo krijg je een maatpak dat zit als gegoten.

Terug naar alle blogs