Goed voor Elkaar: zakelijk leasen en je eigen netwerk benutten

20 augustus 2018

Jouw leaseauto en ons netwerk

ProMobility heeft door de jaren heen een sterk netwerk opgebouwd en heeft uitstekende relaties met verschillende (auto)bedrijven aan wie we graag werk toevertrouwen. Zo onderhouden we bijvoorbeeld goede relaties met (auto)bedrijven die gespecialiseerd zijn in schadeherstel, het onderhoud en de bandenwissel van de zakelijke leaseauto. Dit zijn relaties die onze waarden delen, met wie wij goede afspraken hebben gemaakt en waar wij de spreekwoordelijke ‘klik’ mee hebben. Dat heeft absoluut zijn voordelen voor jou! Want we willen natuurlijk dat klanten met een leaseauto door onze relaties nét zo goed behandeld worden als wij dat zelf doen.

Wel zakelijk leasen bij ProMobility, maar toch je eigen netwerk benutten?

Dat kan! Bij ProMobility kan je zakelijk leasen én gewoon zaken blijven doen met jouw eigen relaties. Dit in tegenstelling tot andere autoleasemaatschappijen waar je niet zelf kan beslissen met wie je zaken doet als het gaat over het onderhoud en schadeherstel van jouw zakelijke leaseauto. Dit is niet altijd prettig. Stel je eens voor dat je al jaren goed contact hebt met jouw persoonlijke automonteur van het garagebedrijf om de hoek. Het is zonde als dit contact verwatert wanneer je zakelijk gaat leasen, toch? Het is juist waardevol om je eigen netwerk goed te onderhouden ook wanneer je overstapt op zakelijk leasen.

Een voorbeeld uit de praktijk: een bedrijfsauto leasen bij ProMobility

Onlangs klopte er een ondernemer bij ons aan die al jaren in eigen beheer een bedrijfsauto reed. In al die jaren had deze ondernemer een fijne relatie opgebouwd met een lokaal autobedrijf die haar overal en altijd uit de brand probeerde te helpen wanneer er problemen waren met de bedrijfsauto. Zo’n goede relatie moet je altijd koesteren. Echter, wilde hij een bedrijfsauto leasen om volledig ontzorgd te worden. Geen toestanden meer met het onderhandelen over de aanschafprijs van een nieuwe bedrijfsauto. Geen onaangename verrassingen meer door onverwachte onderhoudskosten en geen gedoe meer met de schadeafhandelingen na een ongeval. Daarom kan je bij ProMobility een bedrijfsauto leasen en als je wilt, toch gewoon zaken blijven doen met alle partijen uit jouw eigen netwerk. En heb je nog geen goede contacten op het gebied van het onderhoud, schadeherstel of de bandenwissel van je zakelijke leaseauto? Dan maak je gewoon gebruik van ons netwerk!

Goed voor Elkaar: zakelijk leasen met een goed gevoel

Dit heeft alles te maken met onze kernwaarde ‘goed voor elkaar’ Want zoals je ook op onze website kan lezen, willen wij dat alles klopt voor jou en voor ons. Dat we echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou als onze klant. Daarom bieden wij geen standaard zakelijke lease oplossingen aan, maar zorgen wij altijd voor maatwerk. Dit alles gebaseerd op jouw wensen. Als het jouw wens is om met autobedrijven uit jouw eigen netwerk zaken te doen, dan doen we dat dus gewoon. Geen enkel probleem! Sterker nog, zo breiden wij ons netwerk ook weer uit en rijd jij in de perfecte zakelijke leaseauto. Zo is goed voor elkaar dus altijd goed voor jou en lease je zakelijk met een goed gevoel!

Terug naar alle blogs