Hoe onze bedrijfsbus het festival van Peter redde

1 november 2019

Door pech met z’n gloednieuwe Audi A5 cabrio leek Peter z’n bezoek aan Lowlands afgelopen zomer in het water te vallen. Tot daar onze Richard opdook, met de ‘Goed voor Elkaar’ bus. Lees hoe de ProMobility bedrijfsbus het festival van Peter redde.

Hij had z’n Audi A5 cabrio nog maar net, die ProMobility speciaal voor hem uit Duitsland heeft geïmporteerd. “Iets wat bij andere leasemaatschappijen waarschijnlijk niet was gelukt, maar waar Richard geen moment moeilijk over heeft gedaan. De start van onze samenwerking was dus al meteen goed, met top service”, aldus Peter van den Anker.

Klein ongelukje

En toen? “Mijn vrouw en ik wilden samen met de caravan naar Lowlands. Dus had ik een afneembare trekhaak gekocht. Toen we de caravan hadden aangekoppeld op de dag van vertrek en weg wilden rijden, ging het mis. Een klein ongelukje. Geen gewonden hoor, maar wel schade aan de auto. En we konden niet verder.” Dus belde Peter naar Richard, die meteen overging tot actie.

Vervangend vervoer

Richard licht toe: “Peter vertelde dat de caravan los was geschoten van zijn trekhaak, zijn auto stuk was en vervangend vervoer zocht met een trekhaak. Het was vakantietijd, dus ik nam aan dat hij op het punt stond om op vakantie te gaan en te gaan kamperen met z’n gezin. Ik ging als een gek op zoek naar een vervangende auto met een trekhaak, in vergelijkbare klasse.” Dat bleek een onmogelijke opgave te zijn door de drukke vakantieperiode. “Toen zei ik gekscherend: we hebben hier nog wel een bus staan”, vertelt Richard. Die kans pakte Peter gelijk met twee handen aan, “want we gaan toch alleen maar een weekendje naar Lowlands”, vertelt hij erbij. Waarop bij Richard het kwartje viel dat hij hem verkeerd begrepen had.

Zo’n twee tot drie uur later stond de ProMobility-bus bij Peter voor de deur en kon zijn festivalweekend alsnog van start gaan. Ondertussen werd zijn Audi A5 cabrio naar de garage gebracht, die hij na terugkomst van Lowlands direct kon ophalen. Eind goed, al goed!

Peter vertelt tot slot: “De flexibiliteit van ProMobility is echt heel bijzonder. Dat zie je niet vaak. Complimenten.”

Terug naar alle blogs