“Ik hoef niets te zeggen, hij weet precies wat ik wil”

7 juni 2019
Frank van Pelt – directeur ACW – klant sinds 2014.

Inmiddels heeft ACW 21 auto’s met een leasecontract van ProMobility rijden: 13 bedrijfswagens en 8 personenwagens. Zelf heeft Frank niet veel met auto’s: “Als ze hun doel maar dienen.” Hij is blij dat ProMobility hem ontzorgt met zijn wagenpark.

De samenwerking tussen ProMobility en ACW is zo’n vijf jaar geleden ontstaan, naar aanleiding van een e-mail van Marc, gericht aan Frank. “Ik kende Marc helemaal niet, maar zijn manier van benaderen sprak me aan. Een persoonlijke e-mail waaraan ik kon zien dat hij zich had verdiept in ons bedrijf. Dat kan ik waarderen, zo werken wij zelf ook. Vandaar dat we een kop koffie zijn gaan drinken”, vertelt Frank over het begin van de samenwerking.

“Snel schakelen met een klein team”

Het persoonlijke contact is de reden dat Frank nog steeds trouw is aan ProMobility. “Het is een klein team dat snel schakelt, dat is prettig. Ik heb Richard of Rens altijd zo te pakken als ik iets wil weten of moet regelen. Als ze even druk zijn, bellen ze binnen afzienbare tijd terug.” Bij de bestelling van een nieuwe auto komt Richard persoonlijk langs. “Hij was hier vorige week nog.”

“Richard weet precies wat ik belangrijk vindt”

Frank heeft de afgelopen jaren een flinke groei met ACW doorgemaakt. Ook het aantal leaseauto’s van ProMobility neemt ieder jaar toe. “We begonnen met één auto in 2014. In 2016 waren dit er negen en nu rijden er dus 21 auto’s.” Bij het afsluiten van een nieuw contract hoeft hij slechts een seintje te geven aan Richard, die zijn wensen en verwachtingen kent. “Ik hoef verder niets te zeggen. Hij weet wat ik wil, met de trekhaak en belettering bijvoorbeeld, en stelt meteen een offerte op. Die kijk ik nog wel na, maar is eigenlijk altijd zonder aanpassingen meteen akkoord.”

Terug naar alle blogs