Maak kennis met: Monique Kok

18 juni 2019

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die werkt volgens het principe: Goed voor Elkaar. Dit betekent dat de zaken moeten kloppen voor jou, en voor ons. Maar, wie zijn wij dan? In deze rubriek maak je kennis met alle medewerkers van ProMobility. Deze keer spreken we met Monique Kok.

Wat doe je bij ProMobility?
Bij ProMobility werk ik op de administratie en ben ik betrokken bij het bestellen en afleveren van nieuwe leaseauto’s, de financiële administratie, maar ik neem ook ‘gewoon’ de telefoon op. Ik doe dus van alles en nog wat. Dat maakt het trouwens ook een hele fijne functie. 

Wat is jouw ProMobility elevator pitch?
ProMobility is een middelgroot leasebedrijf, met veel persoonlijk contact en niets is bij ons standaard. We kijken altijd naar de situatie waarbij de klant écht centraal staat, hoe cliché dat misschien ook klinkt, maar die belofte maken wij echt waar!.

Hoe ben je in de (lease)sector terecht gekomen?
Ik werk nu sinds maart 2018 bij ProMobility en ik kom, net als Rens, uit het onderwijs. Ik heb 16 jaar in het basisonderwijs gewerkt maar het was op een gegeven moment wel echt tijd voor iets anders. Een andere uitdaging en functie. Misschien ben ik trouwens wel een goed voorbeeld van de persoonlijke aanpak van ProMobility. Ik werd per toeval gewezen op deze vacature en had eigenlijk niet de benodigde startkwalificatie.

Vertel, hoe ben je toch aangenomen?
We zijn met elkaar het gesprek aangegaan en hebben elkaar echt het hemd van het lijf gevraagd: wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik naar toe groeien en waar heeft ProMobility behoefte aan? Na een paar gesprekken hebben we gekeken waar ieders voorkeur lag, of het ging passen en of de persoonlijke klik er was. Uiteindelijk ben ik uitgekozen uit de laatste groep kandidaten en het werk en het bedrijf bevallen nog steeds heel erg goed! Juist door die persoonlijke aanpak en klik werd ik snel een onderdeel van het team, en van ProMobility.

Wat voor bedrijf is ProMobility?
Ik zocht een commerciële baan waar de klant voorop stond, keihard verkopen past namelijk niet in mijn straatje. Natuurlijk is dat een onderdeel van het werk maar we kijken veel meer of we vanuit het bedrijf kunnen adviseren en mee kunnen denken met de klant.

Daarnaast krijg ik hier de mogelijkheid om veel te organiseren en te regelen, en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is een bedrijf met korte lijntjes, je krijgt de kans om altijd iets bij te dragen aan lopende opdrachten, projecten, en klanten. Ik spreek bijna alle klanten wel eens en met de meeste bouw je echt een persoonlijke band op. Oh, en we werken samen hard en hebben veel lol!

Wat doe je naast je werk om te ontspannen?
Ik was een redelijk fanatieke wielrenner! Ik vind het heerlijk om met 30, 35 km/u over de weg te scheuren! Zelfs met de Amstel Gold Tour meegefietst, heuvel op en af. Maar het afgelopen jaar is er zo veel veranderd, we zijn verhuisd, ik heb een nieuwe baan en dat heeft er voor gezorgd dat er allemaal excuses waren om even niet aan fietsen te denken. Daar was, helaas, even geen tijd en ruimte voor.

Heb je trouwens altijd al iets met auto’s gehad?
Sinds ik mijn rijbewijs heb vind ik het heerlijk om in de auto te stappen en overal naar toe te kunnen. Maar ik heb niet dezelfde liefde voor auto’s als Rens of Richard bijvoorbeeld. Ik rijd in een simpele, eenvoudige Toyota Aygo.

Je hebt dus ook geen droom auto?
Nee, maar mijn volgende auto mag wel iets meer snufjes hebben, altijd leuk.

Wil je meer weten over Monique of haar favoriete fietsroutes? Neem contact met haar op via: monique@promobility.nl of 0181 47 00 70.

Terug naar alle blogs