“We hebben dezelfde werkwijze: afspraak is afspraak”

9 januari 2020
Patriek Duisdecker – directeur FKG architecten aan de Zaan – klant sinds 2019.

Toen twee leasecontracten afliepen, pakte Patriek zijn kans om over te stappen naar ProMobility. “Ik ken Jeffrey en Dick uit het Zaanse netwerk en hoorde goede geluiden.” En, zijn die verwachtingen waargemaakt? Lees hier zijn ervaring.

De samenwerking met ProMobility is nog heel vers. Toch heeft Patriek alle vertrouwen in een langdurig samenwerkingsverband. “Het voelt direct goed en ik merk meteen een houding dat dit weleens voor lange termijn zou kunnen zijn.”

“Hij zit er bovenop”

Vertel, waar komt dat vertrouwen vandaan? “We delen dezelfde visie en werkwijze, merk ik. Afspraak is afspraak. Natuurlijk moet dat in de toekomst nog blijken, maar tot nu toe zijn alle afspraken nagekomen.” Ook de snelheid van handelen is iets wat Patriek waardeert. “Jeffrey zat er direct vanaf de eerste minuut bovenop. Hij ging meteen aan de slag, geheel vrijblijvend weliswaar. Hij dacht met ons mee en gaf goed advies, zonder sturend of dwingend te zijn.” Zo’n nieuwe samenwerking is altijd even aftasten natuurlijk. “Mijn collega’s hadden veel vragen over de nieuwe auto’s. Die kon Jeffrey goed en snel beantwoorden. Kijk, dat is voor mij als werkgever ook heel prettig.”

Zaanse partij

Het ontstaan van de samenwerking tussen FKG architecten aan de Zaan en ProMobility heeft een hoge ons-kent-ons-factor. Hoe belangrijk is zakendoen met een lokale Zaanse partij voor je? “Belangrijk. Dat geeft vertrouwen. We hebben dezelfde mentaliteit en spreken dezelfde taal, zonder dat het benauwend wordt overigens. Wij voelen ons net als ProMobility verbonden met de regio. Die gunfactor speelt zeker mee.”

Terug naar alle blogs