“Geen tijdrovende formulieren, maar een simpel belletje”

26 februari 2020

“Ik heb een hekel aan kruidenieren. Ik wil me bezighouden met mijn werk.” Dat is duidelijke taal. En daarom besteedde Adri zijn wagenparkbeheer uit aan ProMobility. Op het moment lopen er 25 leasecontracten. “ProMobility doet alles.”

Voordat hij ging samenwerken met ProMobility waren de auto’s van Zaanstad Dakwerken allemaal eigen auto’s, maar dat was op gegeven moment niet meer haalbaar. “In 2011 werd ik enig aandeelhouder en werd de ondersteuning van mijn voormalig compagnons minder. Ik kreeg er zoveel taken bij en had geen tijd meer voor, maar ook geen zin in het wagenparkbeheer.”

Hij kende Dick al ‘uit het Zaanse’. De stap naar ProMobility was dan ook snel gezet. “De persoonlijke benadering van Dick sprak me aan. Dat gaf me een goed, warm gevoel.” En dat gaf Adri het laatste duwtje om te gaan leasen, iets waar hij voorheen huiverig over was. “Ik ben zelf namelijk niet zo van het leasen en financieren en houd graag controle over mijn spullen en middelen.”

“Lekker benaderbaar”

De kleinschaligheid van ProMobility vindt Adri een groot voordeel. “We zijn geen nummertje. Dick, Jeffrey en Finn zijn lekker benaderbaar. Korte lijnen, open, direct, oplossingsgericht en flexibel.” Adri geeft een voorbeeld van die flexibiliteit. “Als er iemand bij komt of als we van iemand afscheid moeten nemen, dan bel ik naar ProMobility en wordt alles geregeld. Ik ben niet eerst uren bezig met het invullen van formulieren.” Er kan ook weleens iets misgaan, maar dan wordt het probleem adequaat opgelost, zegt Adri. “Laatst werd een auto in de verkeerde kleur geleverd. Alles werd uit de kast getrokken om dat snel op te lossen.”

Op het moment rijden er 17 bedrijfsbussen en 8 personenauto’s bij Zaanstad Dakwerken onder leasecontract bij ProMobility. Voor Adri zijn auto’s overigens meer dan alleen functioneel. “Een auto is toch ook een beetje emotie. Zeker bij mannen. Ook daarom vind ik dat het gewoon goed geregeld moet zijn. En dat is het.”

Adri Swart – directeur Zaanstad Dakwerken – klant sinds 2014

Terug naar alle blogs