“Gewoon nooit gezeur”

17 februari 2020

Michel Dornstedt – Eigenaar Dornstedt Advocatuur – sinds 2013 klant.

In zes jaar tijd heeft hij vele verschillende auto’s gehad. En niet zomaar auto’s. Allemaal bijzondere, exclusieve exemplaren, waarvan het merendeel Porsche. Leasecontracten wisselen elkaar dus continu af. “Daar heeft ProMobility nog nooit moeilijk over gedaan. Sterker nog, ze denken graag met me mee.”

“ProMobility laat me toe om flexibel te zijn en geeft mijn autowaanzin ruimte.” Michel heeft in zes jaar tijd maar liefst 22 verschillende auto’s gehad. Leasecontracten wisselen elkaar continu af. “Daar heeft ProMobility nooit moeilijk over gedaan. Sterker nog, ze denken graag met me mee.” Michel noemt de aanpak van ProMobility uniek. Ongekend flexibel en klantgericht!

Hij kent Marc en Richard uit de beginperiode van ProMobility. “We huurden allebei een kantoorruimte in een verzamelgebouw in Brielle.” Inmiddels houdt Michel kantoor in Hellevoetsluis, maar heeft hij nog altijd nauw contact met vooral Richard. “Ik ging leasen omdat ik redelijk koopverslaafd was. Ik had de illusie dat een leasecontract me zou bedwingen”, vertelt Michel lachend. Het tegendeel is echter waar, maar daar is Michel allerminst rouwig om. “ProMobility laat me toe om flexibel te zijn en geeft mijn autowaanzin ruimte. Richard is zelf ook helemaal gek van mooie auto’s, dat maakt het nog makkelijker.” Hij heeft twee leasecontracten bij ProMobility lopen. “Voor mijn dagelijkse auto en een auto die ik leuk vind om erbij te hebben.” Op dit moment rijdt Michel een Volkswagen Golf R en Porsche 718. “En we zijn bezig met een 992.”

“Mijn woord is genoeg”

Michel noemt de aanpak van ProMobility uniek. “Ik weet zeker dat iedere andere partij mij een oor zou aannaaien met al die wisselende contracten. Maar ProMobility niet. Integendeel, ze denken juist flexibel met me mee en geven me alle ruimte. Ongekend klantgericht.” Hoe flexibel is flexibel? “Als ik wegrij bij de dealer en de auto bevalt me toch niet, dan draai ik om en regelt Richard iets anders voor me.” Naast de flexibiliteit hecht Michel ook waarde aan zijn vertrouwensrelatie met ProMobility. Een klassieke manier van zakendoen noemt hij het. “We doen zaken op basis van vertrouwen. Ik geef mijn woord en ProMobility ook. Dat is genoeg.”

Goed voor elkaar

Het mag duidelijk zijn: ProMobility en Michel zijn ‘goed voor elkaar’, zoals de slogan van ProMobility zegt. En dat niet alleen, vertelt Michel. “ProMobility is ook maatschappelijk betrokken. Dat waardeer ik. Ze zijn actief in de regio en steunen mooie initiatieven. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar ze zijn oprecht goed voor elkaar.”

Terug naar alle blogs