“Ze snappen het belang”

3 februari 2020

Marcel van de Ven – directeur van Global S.I. Group – klant sinds 2013.

Als je op criminelen jaagt, wil je een betrouwbare auto rijden. Daarom leaset Marcel van de Ven bij ProMobility. Je kent hem misschien wel van de tv-programma’s Ontvoerd, RTL Boulevard en Hunted. “In mijn werk is extra zorg voor voertuigen belangrijk. Je wilt niet stuk gaan op je auto”, aldus Marcel.

Hij werkte jaren geleden bij een sportzaak toen hij Dick leerde kennen. “Dat contact was meteen positief”, vertelt Marcel. Daarna volgde een jarenlange carrière bij de politie, totdat hij zelf ging ondernemen. “Toen ik een eigen auto nodig had, kwamen Dick en Jeffrey als eerste in mij op om te bellen. Ze deden meteen een goed voorstel en dachten mee.”

“Ik voel me serieus genomen”

Sinds 2013 leaset hij één auto bij ProMobility. “Maar ik word behandeld of ik er honderd lease. Ik voel me serieus genomen.” Toen Marcel zijn eigen recherche- en beveiligingsbedrijf begon, had hij grootse plannen met zijn bedrijf, waarbij ook meerdere auto’s in de toekomst nodig zouden zijn. “Het plan lag al klaar, met advies van ProMobility over mijn toekomstige wagenpark, maar toen liep het anders. Ik kwam in de televisiewereld terecht en vloog de hele wereld over.” Geen groot wagenpark meer dus voor Marcel, maar nog steeds één leasecontract bij ProMobility, waar hij dik tevreden mee is.

Altijd een hand en een glimlach

Marcel hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met Dick en Jeffrey en waardeert hun oprechte interesse. Zakelijk, maar ook privé. “Ik ben een echte teamplayer van het principe samen lachen, samen huilen en samen vechten. En die inslag heeft het team van ProMobility ook. Ik voel me altijd welkom en word steevast warm onthaald. Wie ik ook spreek, ik krijg altijd dezelfde typerende prachtige hand en brede glimlach!”

Adequaat en zorgvuldig

Naast al dat praten en lachen met elkaar, worden er ook serieuze zaken besproken en opgelost. “Ik zit in een privacygevoelige hoek met mijn werk, dat vergt extra vertrouwen. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je kenteken zomaar op te vragen is door criminelen. ProMobility gaat heel professioneel en secuur met de nodige procedures om. Ze snappen het belang.” Ook incidenten worden adequaat aangepakt en zorgvuldig opgelost, zo vertelt Marcel. “Toen ik op een gegeven moment achter de georganiseerde misdaad aanzat, kregen sommige mensen in de gaten welke auto ik reed. Dat wilde ik natuurlijk niet. ProMobility dacht meteen mee in een passende oplossing.”

Terug naar alle blogs