10 bedrijfswagens voor Van der Gragt

18 mei 2021

Heb jij ze al zien rijden in de Zaanstreek? Niet lang geleden leverden we tien nieuwe bedrijfsbussen af bij bouwbedrijf Van der Gragt.

Eerder vertelde Koen van der Maat in deze blog al dat zijn inzicht over bedrijfswagens was veranderd. “Voorheen kochten we bedrijfswagens waar de kop net af was, maar dat inzicht is veranderd. Dick en Jeffrey hebben toen een berekening voor ons gemaakt en zo hebben we besloten te gaan leasen.”

Met 1,5 maand geleverd

Dat besluit nam hij begin van het jaar. En niet veel later, zo’n anderhalve maand, stonden de bedrijfswagens al voor de deur. Volledig bestickerd, voorzien van een imperial en sidebars. Klaar voor de vakmannen van Van der Gragt om in gebruik te nemen. Met dank aan Marco Brusche van Truckland Zaandam, voor de snelle aflevering.

Van der Gragt 2

Fiat Talento

Voorheen reden de medewerkers van Van der Gragt in bedrijfswagens van Ford. Dat is nu Fiat geworden. De Fiat Talento om precies te zijn. Een populaire bedrijfswagen op het moment, zo vertelt Finn, die al het papierwerk van de aflevering in orde heeft gemaakt. “Je ziet er nu heel veel van rijden, dat is niet voor niets. De Fiat Talento heeft veel goede referenties. Sterk, betrouwbaar en voordelig in gebruik en onderhoud. Deze nieuwe bussen hebben de beste en schoonste dieselmotoren die er zijn. Je mag hiermee ook de binnenstad van grote steden in.”

Kortom, een succesvolle samenwerking en snelle aflevering. Daar moet op geproost worden. Dat deden we dan ook bij Van der Gragt op het terrein, met een biertje en een bitterbal (coronaproof uiteraard).

Is jouw wagenpark ook toe aan vernieuwing? Wij denken graag me je mee welk type bedrijfsauto of bedrijfswagen het beste past bij jouw bedrijf. Mail of bel naar onze vestiging in regio Groot Rotterdam of regio Zaanstreek.

Terug naar alle blogs