Autoglaz voor herstellen, vervangen en kalibreren van autoruiten

15 maart 2021

Sinds begin van het jaar hebben we een vaste, betrouwbare partner voor het herstellen, vervangen en kalibreren van autoruiten. Namelijk Autoglaz. We kennen elkaar al een tijdje, we spreken dezelfde no-nonsense taal en delen dezelfde persoonlijke aanpak in onze dienstverlening. Een partnership is daarom een logische volgende stap in onze goede relatie.

Wat betekent dit voor onze berijders?

Onze wagenparkbeheerders of berijders profiteren van deze samenwerking op drie manieren.

  1. Betrouwbare service. We kennen de topkwaliteit van Autoglaz!
  2. Snelle service. Als preferred partner staan we hoog op het prioriteitenlijstje.
  3. Geen gedoe. Want daar gaat het om, dat zij geholpen zijn!

Ton Hermus, business manager van Autoglaz:

“Met maximale zorg voor de klant als basis, hebben we transparante afspraken gemaakt. En het proces strak ingericht. Dat voorkomt onnodige kosten en foutkansen. Zo kunnen we ons focussen op uitstekende service en kwaliteit.”

Over Autoglaz

Met 40 vestigingen is er altijd wel een Autoglaz bij jou in de buurt. Lukt het niet om naar Autoglaz toe te rijden? Dan komen ze naar onze berijders. Autoglaz werkt samen met de autoruit fabrikanten die ook de ruit van onze auto’s hebben geproduceerd. Zo weten we zeker dat onze berijder de allerbeste ruit krijgt. Moderne auto’s hebben veiligheidsvoorzieningen. Die na het vervangen van de vooruit gekalibreerd moeten worden. Autoglaz beschikt over de benodigde kalibratieapparatuur, kennis en specialisten. Gaat het om alleen een sterretje in de ruit? Dan kijkt Autoglaz altijd eerst of repareren ook mogelijk is!

  • Deskundig ruitherstel
  • Inclusief kalibratie
  • Maximale service voor de berijder
Terug naar alle blogs