De elektrische auto van Tony de Jong: “ik wil niet meer anders”

25 november 2021

Tony de Jong is sinds 2001 trotse eigenaar van Rond Verzekering en Hypotheken te Wormerveer. Met veel passie adviseert hij op financieel gebied. Hij was niet tevreden met zijn toenmalige leasemaatschappij en kwam zo bij ProMobility terecht.

Tijdens een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, kwam Tony in contact met Dick. ”We kenden elkaar al enigszins uit het dorp.” Na een goed gesprek was de basis gelegd. Ook leerde hij Jeffrey kennen, lease-adviseur bij ProMobility. Ze waren voor lange tijd werkzaam als voorzitters van de  netwerkbijeenkomst waar ze elkaar ontmoetten. “Sindsdien zijn we betrokken bij meerdere maatschappelijke projecten in de Zaanstreek zoals (Z)aan de Wandel. De samenwerking gaat verder dan alleen leaseauto’s. Ik stuur regelmatig mensen door naar ProMobility, omdat ik gewoon weet dat ze goed geholpen worden.”

Geen zorgen meer

Tony had voorheen een Toyota Prius als leaseauto bij een andere maatschappij. Hier was hij niet tevreden over: “De auto paste niet bij mij en ook qua prijs kon het veel beter. Ik ben toen overgestapt naar ProMobility. Door de fijne manier van communiceren en transparantie van de kosten, voelde het meteen goed.” Inmiddels heeft Tony alweer zijn 3e leaseauto bij ProMobility, nog steeds naar volle tevredenheid. En niet alleen Tony, maar ook zijn team. Op dit moment betreft het wagenpark 4 leaseauto’s, waaronder een Tesla, een Nissan Leaf en 2 x een Peugeot 208. De helft daarvan is 100% elektrisch.

Alleen nog maar elektrisch rijden

Tony is erg enthousiast over zijn elektrische Tesla. “Er bestaan nog steeds veel misvattingen over elektrische leaseauto’s. Maar alles is perfect geregeld, mede dankzij ProMobility. Mijn auto geeft vanzelf aan wanneer en waar ik moet opladen. En die oplaadpunten zijn er inmiddels in overvloed. Ik reed deze zomer met mijn Tesla door Europa en heb veel kilometers gemaakt. Dat ging erg soepel, ik heb me geen moment zorgen gemaakt. Je kunt er dus prima lange afstanden mee rijden. Ik wil niet meer anders!”

Terug naar alle blogs