“Ik voel mij begrepen”

6 mei 2021

Mike en Jeffrey hebben elkaar ontmoet bij Junior Kamer Zaanstreek. Inmiddels werken I-MOR en ProMobility over en weer met elkaar samen. Hoe?

“Ik was in eerste instantie helemaal niet zo geïnteresseerd in leasen. Of eigenlijk had ik mij er gewoon niet eerder in verdiept”, vertelt Mike Vonk, mede-eigenaar en producer van I-MOR. Naar mate hij beter contact kreeg met Jeffrey, kwam het gesprek over leasen vanzelf op gang. Zijn interesse in leasen groeide. “Zo ging ik er vanzelf over nadenken. Meer vanuit een vriendschappelijke band, dan uit zakelijk oogpunt.”

Samenwerking twee kanten op

Tegelijkertijd ontstond bij ProMobility de behoefte aan videocontent en dus in de diensten van I-MOR. Er ontwikkelde vanzelf een wederzijdse interesse in elkaars diensten, tussen ProMobility en I-MOR. “Jeffrey heeft ons bij de hand genomen en uitgelegd: wat is leasen nou eigenlijk en wat kunnen wij ermee? Informatie die we sowieso moesten vergaren als input voor de videocontent die we wilden maken.” En dat ging vaak gepaard met een biertje. “We raakten ook persoonlijk bevriend.”

Drie MINI’s

Op een gegeven waren Mike en zijn team om: we gaan leasen. Maar als creatief bedrijf in de Zaanstreek, dat impact maakt met videocontent, wilde Mike niet voor de eerste de beste leaseauto gaan. “We wilden iets bijzonders. En Jeffrey snapte dat. Hij begrijpt onze wens, wat we willen en wat we nodig hebben. En dat is prettig, ik voel mij begrepen.” Het resultaat: drie bestickerde MINI’s (Clubman). “Ook voor het bestickeren heeft Jeffrey ons geholpen aan een betrouwbaar adres.”

Een lokale match

Inmiddels werken ProMobility en I-MOR al vijf jaar samen. En dat bevalt Mike goed. “Als we met elkaar aan tafel zitten, dan is het dialoog altijd open en eerlijk. We spreken elkaar regelmatig. Hij was hier vrijdag nog.” Dan hebben ze het niet alleen over zaken, maar ook over het Zaanse. “We hebben het bijvoorbeeld over [Z]aan de Wandel. We trekken samen op in acties om ons netwerk te verbreden. Ik onderstreep de slogan ‘Goed voor Elkaar’ en we gaan hier graag in mee. Ook dat is een reden geweest om voor ProMobility te kiezen: lokaal zakendoen. Het heeft onze ogen geopend om meer in het Zaanse te doen, dat deden we daarvoor een stuk minder.”

Terug naar alle blogs