Top 5 leaseauto’s van ProMobility

3 mei 2021

Twijfel je welke leaseauto het beste bij je past? Laat je inspireren door onze top 5 populaire leaseauto’s van zakelijke berijders van ProMobility. Het is niet voor niets dat deze auto’s populair zijn onder onze berijders. Richard legt je ook uit waarom deze modellen het goed doen onder onze berijders die vrij kunnen kiezen. Want inderdaad, je hebt het goed gezien, het zijn vijf behoorlijke auto’s, in het hogere segment. Binnenkort volgt ook onze top 5 leaseauto’s in het midden en lage segment.

Skoda Kodiaq
“Een ruimtewonder pur sang, voor een schappelijke prijs”, zoals Richard het noemt. Gewoon een hele fijne grote, comfortabel gezinsauto, die het heel goed doet onder onze zakelijke berijders die ook graag met het gezin uitstapjes maken. “De kwaliteit heeft Skoda al jarenlang goed onder controle en het stoffige imago van vroeger is er wel vanaf.” Met de beschikbare pakketten en opties kun je de auto helemaal naar wens configureren. Je kunt zelfs het aantal zitplaatsen van vijf naar zeven upgraden als je wilt. 

Tesla Model 3
Richard: “Een model waar we simpelweg niet omheen kunnen. Net zoals het toenemende aantal Tesla’s op de weg, groeit ook het aantal Tesla’s Model 3 in ons wagenpark.” Eind 2020, met de naderende verhoogde bijtelling in 2021 in het vooruitzicht, heeft deze volledig elektrische auto een aardige eindsprint gemaakt binnen ons wagenpark. “Ook voor 2021 is dit nog steeds een serieuze topper, die zowel fiscaal als qua actieradius meer dan aantrekkelijk is.” Tesla weet met een verbeterde range voor Model 3 de range van het vorige model (die al zeker niet beperkt was) te verslaan. De fiscale bijtelling (12% over de eerste € 40.000) blijft aantrekkelijk. “Ook voor het nieuwe Model Y verwachten we weer veel animo.”

Mercedes Benz EQA
Een elektrische nieuwkomer van een premium merk. Een praktische auto met een bruikbare range voor alledag, met een (vanaf)prijs van minder dan € 50.000. “Een vrij nieuw model, waar we hoge verwachtingen van hebben. Persoonlijk verwacht ik vooral veel van de bruikbare range.” 

Volvo V60
“Sowieso vind ik dat een Volvo niet mag ontbreken in dit lijstje. Volvo’s doen het goed onder onze zakelijke berijders. En ik snap wel waarom. De Volvo V60 is bij ons dé lifestyle stationwagen van dit moment.” Praktisch, fiscaal gunstig geprijsd ten opzichte van de concurrentie en zakelijk meer dan verantwoord. 

Toyota ProAce City
Onder de bedrijfsauto’s zien we de populariteit van Toyota fors toenemen. Toyota staat al jaren bekend om de betrouwbaarheid. “Een belangrijke voorwaarde van onze berijders die een werkauto rijden. De ProAce City is daarom voor ondernemers een aantrekkelijke keuze.” 

Heb je besloten zakelijk te leasen, maar twijfel je over het model dat het beste bij je past? Of loopt je huidige leasecontract binnenkort af en zoek je een nieuwe leaseauto? Wij adviseren je graag. Als zakelijke leasemaatschappij, maar ook als gepassioneerde autoliefhebbers met verstand van zaken. 

Bel of mail ProMobility

Terug naar alle blogs