“We delen dezelfde mentaliteit: het beste voor de klant”

27 januari 2021

Al meer dan 10 jaar leaset Kees zijn auto’s bij ProMobility. “Als je bijna 60 jaar bestaat, dan weet je hoe waardevol langdurige relaties zijn.”

Kees van Steensel, eigenaar/directeur Van Steensel Assurantiën, kent Marc al jaren. Het eerste contact kwam tot stand via een wederzijdse relatie. “Ik ken hem als een aimabel en kundig mens. Toen hij met ProMobility begon, wilde ik graag aansluiten. Zo zijn we door de jaren heen meegegroeid met het bedrijf.” Hij heeft vier auto’s in de lease bij ProMobility. “Vanaf november zijn ze allemaal 100% elektrisch. Duurzaamheid is een belangrijk thema, voor ons bedrijf en mij persoonlijk.”

Alles voor de klant

Kees is een echte Rotterdammer met opgestroopte mouwen. Een aanpakker die door het vuur gaat voor zijn klanten. “Klantbeleving is voor ons als verzekeringsbedrijf heel belangrijk, daar leven we van. We maken er een sport van om de klant altijd maximaal tevreden te stellen. Die mentaliteit heeft ProMobility ook. Dat is fijn samenwerken, met een gelijkgestemde.”

Het voordeel van flexibiliteit

“Waar je bij grote organisaties vastzit aan regels en afspraken, is er bij ProMobility vaak wel een mouw aan te passen. Ze denken in ieder geval altijd met ons mee.” Hij vertelt over een aparte leaseconstructie voor zijn eerste elektrische leaseauto. “Dat was een Renault ZOE, jaren geleden al. Eén van de eerste elektrische auto’s. Ook voor ProMobility vrij nieuw toen nog. Omwille de wetgeving was het handig om een apart contract op te stellen. Ik weet de details niet precies meer. Een nieuwe constructie voor ProMobility toen. Richard is erin gedoken en heeft het voor ons geregeld.”

Terug naar alle blogs