“Alles wordt uit handen genomen”

20 oktober 2022

Zo zien we het graag: ondernemers die zich volledig laten ontzorgen! Peter Nagelkerke (van Interim Perspective) leaset niet alleen een auto bij ProMobility, ook een elektrische fiets én we regelden een laadpaal voor zijn deur.

Natuurlijk kende hij ProMobility al. Andersom was de zelfstandig ondernemer uit Brielle geen onbekende van ProMobility. Dat heb je met actieve lokale ondernemers op Voorne-Putten. “Ik woon en werk op het eiland. Zo kende ik Marc al. Later leerde ik ook Richard kennen.” 

Vlot geregeld

Vijf jaar geleden wilde Peter een Mazda CX-5. Mazda kwam met een belachelijk goed leasevoorstel, dat kon hij simpelweg niet weigeren. “Ook Richard zei: dat moet je gewoon doen”, vertelt Peter. Toen het leasecontract afliep, zocht Peter opnieuw contact met ProMobility. Hij wist al wat hij wilde: een Volvo XC60 plug-in-hybrid. “Ik heb drie zoons, die nog regelmatig meegaan. Dus ik heb graag de ruimte.” Peter koos zijn auto uit bij de dealer en liet ProMobility de rest regelen. “Vanaf dat moment wordt alles uit handen genomen. Heel prettig. Het ging heel vlot.” Dat was in de lente van 2021. Na een paar maanden hybride rijden, groeide al snel zijn interesse voor een eigen laadpaal op zijn oprit, voor meer gemak. “Ik belde Richard. Hij bracht mij in contact met PowerD. Een fijne club waar ProMobility goed mee samenwerkt. De laadpaal werd snel geleverd en netjes geïnstalleerd.”

Leasefiets van lokale fietsspecialist

Sinds kort rijdt Peter ook een elektrische leasefiets van ProMobility. “Een mailing van ProMobility triggerde mij. Even later kwam ik Richard tegen op de haringparty in Hellevoetsluis. Zo is ook dat balletje gaan rollen.” Peter ging naar fietsspecialist Profile van Oudenaarden, in Brielle. Hij zocht een mooie elektrische fiets uit en belde Richard. “Dat was op zaterdagmiddag en op maandag was alles geregeld.” Inmiddels is de fietsspecialist uit Brielle ook aangesloten bij HelloRider, het fietsleasenetwerk waar ProMobility bij aangesloten is.

“Eén belletje is genoeg, dan wordt het geregeld”

Wat Peter zo aanspreekt aan de samenwerking met ProMobility? “Het meedenken en ontzorgen. Dat laatste is misschien een modewoord, maar echt op toepassing op ProMobility. Het team denkt mee en één belletje is genoeg. Dingen worden gelijk geregeld.” Daarnaast houdt Peter ervan om lokaal zaken te doen. “Ik draag lokale ondernemers een warm hart toe. Waar mogelijk, probeer ik gebruik te maken van lokale bedrijven. Het gaat om elkaar iets gunnen.” 

Terug naar alle blogs