“Goede koffie en een open gesprek”

15 december 2022

Afgelopen zomer heeft ze haar nieuwe Porsche Cayenne E-Hybrid gekregen. Haar tweede leaseauto van ProMobility. Marijn Trouwborst (The Legal Brick) is dik tevreden over haar samenwerking met ProMobility Geervliet. Ze vertelt waarom.

“Via via goede verhalen gehoord”

In 2019 begon ze haar eigen onderneming, nadat ze eerst in loondienst actief is geweest. Ze besloot zakelijk te gaan leasen. “Via via had ik goede verhalen over ProMobility gehoord.” Marijn belde naar de vestiging in Geervliet. Een afspraak volgde, met Marc en Richard. “Goede koffie en een open gesprek, dat herinner ik mij. Heel faciliterend.” Marc en Richard namen haar mee in de leasemogelijkheden en verschillende leaseauto’s. “Ik wilde graag een grote auto, omdat mijn drie kinderen toen nog klein waren. Daarom koos ik toen bewust voor de 7-zits Skoda Kodiaq.” 

Denken in mogelijkheden 

Nu de kinderen iets groter zijn en kinderzitjes niet meer nodig zijn, wilde Marijn graag terug naar een 5-zits en een hybride model. Ze besloot een belletje te wagen naar Richard, om het gesprek te openen, ondanks dat haar leasecontract nog niet afgelopen was. “Ik wist dat het turbulente tijden zijn in de automarkt, met lange levertijden. Ik wilde eigenlijk gewoon eens horen hoe ver ik vooruit moest kijken. We kletsten wat en Richard vroeg wat ik graag zou willen, waar ik zelf aan dacht. Daarna kwam hij terug met wat ideeën en rekenmodellen. Hij gooide dus niet meteen de deur dicht omdat mijn contract nog liep, maar hij dacht in mogelijkheden. Dat waardeer ik.”

Persoonlijk en dichtbij 

Die persoonlijke benadering vindt Marijn prettig aan de samenwerking met ProMobility. Ook van verschillende andere mensen die samenwerken met ProMobility hoort zij dit positieve geluid. “Zakendoen met een kleinere leasemaatschappij, met mensen die je ook in de lokale horeca of op de sportclub tegenkomt, geeft een gevoel van dichtbij. Dat kun je bij de grote maatschappijen wel vergeten. Ik vind dat fijn.”

Ook het hoge niveau van de dienstverlening spreekt haar aan. “Het is zodoende de combinatie van dichtbij en goede service.” 

Terug naar alle blogs