“Persoonlijk contact met kleinschalig team”

28 november 2022

Via het Zaanse netwerk leerde hij Dick kennen. Zo ontstond de samenwerking in 2019 tussen Jim Breedveld (van fitnessclub Lijfkracht in Wormer) en ProMobility. Een prettige samenwerking, zo vindt Jim, die een elektrische Volvo XC40 leaset.

Zijn vorige auto, een hybride Toyota Auris, leasete hij direct bij de Toyota-dealer. Ook voor zijn nieuwe auto was hij al rechtstreeks in contact met de dealer. Dit keer de Volvo-dealer, want Jim had zijn oog laten vallen op een elektrische Volvo XC40. “Ik wilde graag elektrisch gaan rijden. En omdat de automarkt zo onwijs in ontwikkeling is, leek leasen mij een slim plan.” 

“Het voelde goed”

Op dat moment maakte hij kennis met Dick. “Op een zakelijk event raakten we aan de praat. Dat klikte.” Dick vroeg of hij ter vergelijking ook een offerte uit mocht brengen. Dat zag Jim wel zitten. “Dick kwam langs op de zaak met een open calculatie.” Dat stond hem wel aan. Net als het kleinschalige team van ProMobility, de korte lijnen en het feit dat ProMobility in de buurt zit, in Wormerveer. “Al met al voelde het gewoon goed en de persoonlijke benadering vond ik prettig.”

Voordeel kleinschalig team

En zo koos Jim om zijn nieuwe elektrische Volvo XC40 bij ProMobility te leasen. De samenwerking bevalt hem goed. “Ik heb gelukkig geen grote dingen of incidenten gehad waar ik ProMobility voor nodig had, een paar kleine dingen en onderhoud. Zo ben ik mijn laadpas een keer verloren. Finn regelde binnen een paar dagen een nieuwe.” Jim heeft contact met Dick, Jeffrey en Finn. “Het maakt eigenlijk niet uit wie je belt, ze zijn allemaal op de hoogte. Dat is fijn aan zo’n kleinschalig team. Het contact is altijd persoonlijk. Jeffrey kom ik ook regelmatig tegen. We zijn van dezelfde leeftijd en delen een aantal interesses.”

Maatschappelijk betrokken in de Zaanstreek

Jim vindt dat de maatschappelijke betrokkenheid en verbindende regionale rol van ProMobility de leasemaatschappij siert. “Daarin delen we dezelfde visie als ondernemer. Ook ik hecht waarde aan een sterk sociaal netwerk waarin je elkaar helpt en versterkt.” Jim is voornemens om mee te wandelen met [Z]aan de Wandel dit jaar. Het onderschrijft waar hij voor staat als ondernemer en mens, er zijn veel raakvlakken: maatschappelijke betrokkenheid, beweging, gezondheid en natuurlijk de Zaanstreek.

Terug naar alle blogs