ProMobility en Dekkerautogroep samen € 5.000 voor [Z]aan de Wandel

17 mei 2022

Samen zakendoen én geld inzamelen voor borstkankeronderzoek, dat doen ProMobility en Dekkerautogroep al een aantal jaar. De bundeling van de krachten leverde een mooi resultaat op: een kickbackpremie van € 5.000. Voor iedere leaseauto die ProMobility bij Forddealer Dekkerautogroep bestelt wordt een kickbackpremie gereserveerd. De premies van 2020 en 2021 bij elkaar opgeteld resulteerde in deze mooie schenking aan stichting [Z]aan de Wandel.

Resultaat van goede samenwerking

Leasemaatschappij ProMobility en Forddealer Dekkerautogroep hebben al jaren een hechte samenwerking. De bedrijven versterken elkaar op het gebied van een maximale mobiliteit van veel zakelijke berijders die kiezen voor Ford. Dick Dekker, directeur van de merkonafhankelijke leasemaatschappij ProMobility, vertelt over de service van Dekkerautogroep en de gedeelde waarden van de twee Zaanse bedrijven: “Dekkerautogroep is net als ons heel klantgericht. En Ford heeft zich ontwikkeld als een sterk merk. Veel van onze berijders kiezen bewust voor Ford. En dan is het natuurlijk mooi om zaken te doen met een partner die dezelfde servicegerichte werkwijze heeft.”

Persoonlijke relatie

Nico Sprokholt is accountmanager bij Dekkerautogroep. Hij vertelt over de raakvlakken met ProMobility: “Ik heb al zó lang een goede relatie met Dick. Het klikt gewoon. We hechten allebei veel waarde aan persoonlijk contact, met elkaar en met onze klanten. Ook zijn onze organisaties beide gespecialiseerd in diensten voor de zakelijke berijder.” Ank Dekker, verantwoordelijk voor de marketing, vult aan: “Wij zijn een groot dealerbedrijf met kleine lokale teams, om juist dat persoonlijke contact wat we zo belangrijk vinden te waarborgen.”

Kickbackpremie

Samen besloten de twee bedrijven nog meer betekenis te geven aan hun hechte samenwerking. Zo wordt een kickbackpremie voor iedere leaseauto die ProMobility bij Dekkerautogroep bestelt apart gezet. Waarom voor [Z]aan de Wandel? Dick Dekker is de grondlegger van de stichting. Onder het motto #sterkmetelkaar wandelen jaarlijks (sinds 2011) honderden deelnemers met elkaar door de Zaanstreek en zamelen geld in voor de strijd tegen kanker. Het geld wordt gedoneerd aan Antoni van Leeuwenhoek voor onderzoeksprojecten naar borstkanker en naar Anna’s huis, een warme en gastvrije plek voor iedereen die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Ook Dekkerautogroep wandelt trouw ieder jaar mee met een team. 

[Z]aan de Wandel

Ja, we mogen weer! [Z]aan de Wandel is dit jaar op 11 september 2022. Loop je mee? Voor inschrijven en meer informatie, check zaandewandel.nl. 

Terug naar alle blogs