Wat is de vrijheid van mobiliteit jou waard?

14 februari 2022

Alles heeft z’n prijs. Ook het gevoel van vrijheid dat mobiliteit jou geeft. Benzine- en dieselrijders moeten sinds kort dieper in de buidel tasten om die vrijheid te ervaren. De prijs voor een liter benzine of diesel is naar een nieuw record gestegen. Heb jij dat ervoor over? Of pak je vaker de fiets?

Viel jouw mond ook open van verbazing toen je moest afrekenen bij de benzinepomp? De prijs voor een liter benzine en diesel is naar een nieuwe recordhoogte gestegen. De spanningen aan de grens tussen Oekraïne en Rusland hebben de toch al hoge olieprijzen verder opgedreven. Je zou denken dat de prijs niet verder zal stijgen, maar is dat zo? Wij hebben onze twijfels. De toekomst is lastig te voorspellen.

Wat we wel weten, is dat elektrisch rijden de toekomst is. En over een paar jaar waarschijnlijk zelfs de norm. Twijfel je al een tijdje om over te stappen op elektrisch? Dan is dit misschien een mooi moment om niet langer te wachten. Laat je informeren over elektrisch leasen. Loopt jouw leasecontract voorlopig nog niet af en zie je het niet zitten om iedere keer zo’n fors bedrag bij de pomp af te rekenen? Dan is een elektrische fiets het overwegen waard. Of misschien vind je het wel prima zo. En is de vrijheid die autorijden jou geeft het bedrag aan de pomp waard. Dat kan natuurlijk ook.

 

Geef je mening

We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat ons weten wat je vindt, zodat we jouw behoefte beter begrijpen. Gewoon vrijblijvend, zonder je e-mailadres achter te laten. Drie simpele vragen, speciaal voor de petrolheads onder onze lezers:

[ays_survey id=’2′]

Terug naar alle blogs