“De betrokkenheid is echt uniek”

24 mei 2023

Het zal je maar gebeuren: je auto wordt twee dagen voordat je op vakantie gaat bijna total loss gereden. Het overkwam Marco Bleeker van reclamebureau IDV vorig jaar zomer. Team ProMobility schoot te hulp. Zo kon hij alsnog volgens planning zorgeloos op vakantie met het hele gezin.

“De dakkoffer zat er zelfs al op. Twee dagen voor vertrek kwam ik ’s ochtends beneden en zag dat mijn auto aangereden was. En niet zo’n beetje ook. Hij was nog net niet total loss. De dader was doorgereden”, vertelt Marco. Hij belde Dick en Jeffrey die meteen de noodzaak begrepen en in actie kwamen. De gehavende Volvo werd naar de garage gebracht en al snel stond er een vervangende auto voor de deur, die groot genoeg was om Marco en zijn gezin, inclusief hond, naar hun vakantiebestemming te brengen. “Hoe snel ze alles geregeld hebben, echt geweldig. Ze hebben ons echt volledig ontzorgd. Die betrokkenheid is uniek. Het regelen, de nazorg. Gewoon voortreffelijk.”

“Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze me lieten zwemmen”

De dader was doorgereden, waardoor de schade niet te verhalen was. “Dan komt ook het Waarborgfonds in actie. Die kijken heel kritisch naar de situatie om te onderzoeken of je de boel niet oplicht.” Ook daarin begeleidde ProMobility hem. “Ze vertelden me wat ik kon verwachten en hoe ik het beste met de situatie om kon gaan. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze me lieten zwemmen.”

Direct contact

Marco is sinds een paar jaar klant bij ProMobility. De Volvo XC60 is zijn eerste leaseauto bij ProMobility. “Eerst leasete ik rechtstreeks bij een Volvo-dealer, want ik ben een vrij trouwe Volvo-rijder. Dat liep niet zo lekker meer en dus stapte ik over. Dick kende ik al langer. We zitten samen in het bestuur van Businesspark Wormerveer.” Een overstap waar Marco zeker geen spijt van heeft. “De service is een wereld van verschil. Vooral de directe lijn met elkaar is heel prettig. Ik ben heel tevreden over de manier waarop het gaat en ik behandeld word.” Zijn auto is in onderhoud bij Autotop, waar hij alle vertrouwen in heeft. “Ik vaar blind op hun advies.”

Terug naar alle blogs