“De kracht ligt op de werkvloer”

3 april 2023

Sinds december 2021 leaset Jasper Kosters, eigenaar van Admanstars in Hellevoetsluis, zakelijk. Hij leaset twee auto’s: zijn eigen personenauto en een bestelwagen. De korte lijnen en persoonlijke aandacht waardeert hij het meest in de samenwerking met ProMobility. “Ik vind het fijn om met wat kleinere bedrijven samen te werken, je voelt de bevlogenheid.”

Een zakenrelatie van Jasper vertelde hem al eerder over ProMobility. Toen had Jasper nog geen oren naar leasen. Toen hij wel interesse kreeg, borrelde al snel de naam ProMobility bij hem naar boven. “Ik zocht contact en ging op de koffie bij Richard en Jochem om er een gevoel bij te krijgen.” En? “Dat voelde meteen goed.”

Een nieuwe Renault

Zijn Renault Megane was inmiddels aardig opgereden met ruim 3 ton op de kilometerteller. Opnieuw koos hij voor een Renault, dit keer een hybride Arkana. Een hybride model én met een fraai uiterlijk. “Inmiddels werkte ik zes jaar voor mezelf. We groeien behoorlijk, het gaat boven verwachting goed. Dan mag je jezelf ook een keer een mooi cadeau gunnen, toch?” Helemaal eens, Jasper!

De bestelbus is nog een diesel. “We maken behoorlijk wat kilometers op een dag. En dat is niet van kantoor naar kantoor, dus van laadpaal naar laadpaal. Het is dus simpelweg niet praktisch nu om een elektrische bestelwagen te rijden. Natuurlijk sta ik er wel voor open om milieuvriendelijker bezig te zijn, maar dan moet het wel praktisch toepasbaar zijn. Misschien over een paar jaar, als het huidige leasecontract verloopt.”

“Ik ben niet nummer 3053 in de rij”

Korte lijnen, persoonlijke aandacht en lekker dichtbij. Dat is wat Jasper goed bevalt aan de samenwerking met ProMobility. Het meeste contact heeft hij met Jochem. “Als ik bel of mail, dan wordt het meteen opgepakt. Ik ben niet nummer 3053 in de rij. In tegenstelling tot een grote partij, voel je hier de bevlogenheid van de eigenaar doorwerken in de organisatie. De kracht ligt op de werkvloer.”

Terug naar alle blogs