Derde keer op rij Beste Leasemaatschappij

11 december 2023

Opnieuw zijn wij door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij 2024, in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. En ook dit jaar hebben we, naast de eerste prijs bij de leaserijders, de eerste prijs bij de wagenparkbeheerders gewonnen. Daar zijn we ontzettend trots op! 

Ieder jaar onderzoekt Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), samen met Feedback Company, de tevredenheid onder leaserijders en wagenparkbeheerders. Zij waarderen hun leasemaatschappij op verschillende onderdelen. De uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek zijn afgelopen 7 december 2023 bekendgemaakt tijdens het VZR Lease Event in Utrecht. Onze leaserijders beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 en onze wagenparkbeheerders met een 9,1. Wat een geweldige waardering!

Tevreden klanten door teamwork

Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze waardering, speciaal omdat deze van onze eigen relaties komt. Tevreden leaserijders én wagenparkbeheerders is waar we het voor doen. Iedereen bij ProMobility draagt zijn steentje bij aan het proces, van verkoop en advies, tot de schadeafhandeling en administratie.

Ons motto luidt niet voor niets ‘Goed voor Elkaar’. Dat streven we na in alles wat we doen. En zo te zien wordt dat gewaardeerd! Nogmaals dankjewel, want deze twee ereprijzen hebben we te danken aan onze berijders en wagenparkbeheerders die de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen. In één woord: geweldig!

Terug naar alle blogs