“We weten wat we aan elkaar hebben”

3 april 2023

Martijn van Malsen is een groot voorstander van lokaal zakendoen. Hij leaset dan ook al sinds 2015 met Kuijs Reinder Kakes (KRK) bij ProMobility. En daar zijn wij ontzettend blij mee! Met veel plezier lichten we daarom onze samenwerking met KRK uit.

De samenwerking van Martijn met ProMobility is ontstaan via collega Robert de Joode, ook mede-eigenaar van KRK, die al bij ons leasete. “Het eerste contact was met Dick. Nu heb ik vooral contact met Jeffrey en Finn.” En daar is hij dik tevreden over. “Het persoonlijke contact is één van de pluspunten. De lijnen zijn kort en we kennen elkaar. Dat werkt heel fijn samen.” Samen hebben we veel tijd gestoken in een autoregeling op maat voor KRK, om de leaseafspraken binnen de organisatie te kaderen. Dat werpt z’n vruchten af, in de vorm van een soepele samenwerking en tevreden berijders, inmiddels 19 medewerkers van KRK.

Elkaar helpen in de regio

Het feit dat ProMobility om de hoek zit, vindt Martijn een groot voordeel. “Je moet elkaar in de regio een beetje helpen en iets gunnen, vind ik. Daarnaast is het ook heel praktisch. Ik rijd zomaar even langs bijvoorbeeld en we maken gebruik van garage AutoTop dat in hetzelfde pand zit. Dat zijn ook gewoon goede gasten.”

Martijn rijdt een hybride Volvo XC60. Ook hiervoor reed hij eenzelfde Volvo. Hij vertelt dat steeds meer medewerkers van KRK voor elektrisch of hybride kiezen. “We stimuleren dit met onze mobiliteitsvergoeding en leaseregeling. Als je voor elektrisch kiest, heb je meer ruimte. Ook onze kantoren zijn voorzien van laadpalen.”

Transparantie

Zijn collega Ingrid heeft het reguliere contact met ProMobility, over de dagelijkse zaken. Martijn tekent de contracten af en is één of twee keer per jaar bij een evaluatie aanwezig. Transparantie typeert de samenwerking tussen de twee Zaanse bedrijven. “Eerlijkheid is belangrijk. We weten wat we aan elkaar hebben. Zo bouw je een langdurige relatie met elkaar op. Dat is veel waard.”

Kuijs Reinder Kakes draagt ook [Z]aan de Wandel een warm hart toe, het initiatief van Dick Dekker. “We zijn trotse sponsor van dit fantastische event in de Zaanstreek.”

Terug naar alle blogs