Ontzorging biedt flexibiliteit als ondernemer

22 februari 2024

Sinds Natalie Ligthart op 14 maart 2022 haar eigen bedrijf (alignco) begon, was ze op zoek naar de ideale zakelijke leasemaatschappij. In haar zoektocht naar betrouwbare leveranciers, deed ze grondig onderzoek bij drie verschillende partijen. Twee daarvan waren al veelbelovend, maar uiteindelijk was het ProMobility die haar over de streep trok. Hoe en waarom? Natalie deelt haar ervaring.

“Ik was al heel erg enthousiast over één van de twee goede partijen die ik al had gevonden, maar ik zocht nog een derde partij om op basis van drie soortgelijke offertes tot een besluit te komen. Een vriend vertelde mij vol overtuiging over zijn goede ervaringen met ProMobility, dus vroeg ik hen om een offerte. Terwijl ik de andere partij al uitzonderlijk servicegericht vond (op basis van eerdere ervaringen met grote leasemaatschappijen), overtrof ProMobility dat boven verwachting.” Gevraagd naar de reden achter deze keuze en wat ProMobility onderscheidt, benadrukt Natalie de snelheid, behulpzaamheid en grondigheid van het team. “Het is bijzonder om zo’n vriendelijk en bovenal vlot team te vinden, vooral in deze tijd. Ze zijn behulpzaam, stellen de juiste – verdergaande – vragen over wat belangrijk is en geven duidelijk aan wat mogelijk is en wat niet. Ze hebben me meegenomen langs alle verschillende opties en daarbij was het tarief ook nog eens goed.”

Natalie wilde elektrisch rijden en koos uiteindelijk voor een elektrische Kia Niro. Wat betreft haar keuze zegt ze: “In eerste instantie was ik erg aan het zoeken tussen de diverse keuzemogelijkheden in auto’s en uitvoeringen binnen de klasse en vroeg ik me af wat de beste beslissing zou zijn. Gelukkig wist ProMobility mijn zorgen weg te nemen door met een auto te komen die niet alleen aan al mijn specificaties voldeed, maar deze zelfs overtrof, en ook binnen het afgesproken tarief bleef.”

Feestelijke aflevering

Een opvallend moment voor Natalie was het ophalen van haar auto. “ProMobility zorgde werkelijk voor een feestelijke aflevering. Hoewel ik jarenlang zakelijke leaseauto’s heb gereden via voormalige werkgevers, was deze ervaring nieuw voor me. De auto stond voor de deur te wachten toen ik arriveerde en dat is altijd leuk om te zien. De ontvangst was bijzonder feestelijk, waarbij uitgebreid de tijd werd genomen voor de overeenkomst, met veel gevoel voor sfeer en humor. Een soort thuisgevoel dat je ervaart bij een nieuwe leverancier.”

Goede relatie

Sinds ze haar nieuwe leaseauto rijdt, heeft Natalie alleen wat onderhoudsactiviteiten gehad. “We hebben af en toe contact voor een vraag. Onlangs ben ik bij een relatie-evenement van ProMobility in Rotterdam geweest, ook dat was ontzettend goed verzorgd. Hun persoonlijke aandacht spreekt me echt aan. Ik heb ProMobility inmiddels al vaker aangeraden bij relaties in mijn netwerk, vanwege de professionele ontzorging die ze bieden; dat draagt bij aan de flexibiliteit als ondernemer.”

Terug naar alle blogs