“Snel schakelen en eerlijk samenwerken”

22 mei 2024

Bij ProMobility streven we ernaar niet alleen een leasemaatschappij te zijn, maar een betrokken partner die proactief meedenkt met de behoeften van onze klanten. Het is altijd geweldig om te horen hoe onze inspanningen daadwerkelijk het verschil maken voor onze klanten. Eén van die verhalen komt van Mike van Gogh, operationeel directeur van BHVNederland.

“Toen we met spoed twee auto’s nodig hadden in Noord-Nederland na een bedrijfsovername daar, heb ik mijn netwerk ingeschakeld en kwam zo bij ProMobility terecht. Finn kon snel schakelen en leverde precies wat we nodig hadden”, vertelt Mike. Inmiddels leaset Mike met BHVNederland acht auto’s bij ProMobility, naast de lopende contracten bij hun vaste leasepartner. “Als we een nieuwe auto nodig hebben, zetten we de aanvraag bij beide partijen uit. ProMobility kan vaak snel leveren, dat is fijn. En als het niet lukt, of binnen andere voorwaarden, dan is Finn daar ook eerlijk in. Dat is prettig samenwerken.”

“Het was dezelfde avond nog opgelost”

Mike prijst ook de merkonafhankelijkheid van ProMobility: “Welk merk je ook nodig hebt, ze kunnen alles leveren.” Hij heeft het meeste contact met salesmedewerker Finn en Cora van de backoffice. “Dat werkt goed”, zegt Mike. Onlangs had hij een klein technisch probleem met zijn Tesla, waarbij zijn vriendin de auto niet kon ontgrendelen. “Een simpel berichtje naar Finn en het probleem was dezelfde avond opgelost. Dat zijn van die kleine dingen die het verschil maken.”

Terug naar alle blogs