“Vertrouwen is onze basis”

14 mei 2024

Op 15 februari 2022 stapte Alex als starter de deur van ProMobility binnen. Nu, ruim twee jaar later, is hij met Artsen van Morgen 15 leasecontracten verder. Hoe hebben ze dit bereikt?

Alex had een ambitieus plan, maar kon destijds geen jaarcijfers presenteren als beginnend ondernemer. Toch was er één persoon die vertrouwen in hem had: Jeffrey van ProMobility. Terwijl andere leasemaatschappijen afhaakten vanwege het gebrek aan financiële gegevens, durfde Jeffrey de stap te wagen. Alex herinnert zich deze cruciale periode maar al te goed: “Het was echt moeilijk. Ik raakte inmiddels behoorlijk gefrustreerd van alle afwijzingen, totdat ik Jeffrey ontmoette. Het klikte meteen en hij geloofde in mijn visie. Nu, met 15 auto’s verder, ben ik enorm dankbaar voor de kans die hij mij toen gaf.” Door het vertrouwen van Jeffrey en ProMobility kreeg Alex de mogelijkheid om zijn plannen werkelijkheid te maken en zijn bedrijf, Artsen van Morgen, op te bouwen.

Meedenken in oplossingen

“Wat onze samenwerking echt bijzonder maakt, is dat ProMobility altijd bereid is om mee te denken en zoekt naar oplossingen”, zegt Alex. Hij vertelt Bovenkant formulierover een moment waarop een levering bijna niet gehaald werd, door omstandigheden die buiten onze macht liggen. “ProMobility kwam met een creatieve oplossing, waarbij tijdelijke shortlease werd ingezet. Ze denken echt in oplossingen”, merkt Alex op. Wat de samenwerking extra bijzonder maakt, is de persoonlijke interesse en betrokkenheid van ProMobility. Alex voelt zich gewaardeerd en gehoord. “Ze hebben een oprechte interesse”, legt hij uit. “Ze willen niet alleen weten hoe het gaat met onze zaken, maar voelen zich echt betrokken bij ons succes.”

Een toekomstgerichte samenwerking

Met 15 lopende leasecontracten en nog meer groei op komst, kijken Artsen van Morgen en ProMobility vol vertrouwen naar de toekomst. “Het is een plezierige samenwerking”, zegt Alex met een glimlach. “We hebben elkaar nodig en gunnen elkaar succes. Dat is de charme van onze samenwerking.”

Artsen van Morgen is een organisatie die basisartsen begeleidt en ondersteunt bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ProMobility juichen we deze missie toe. We bewonderen Alex en zijn team voor hun inzet in de zorgsector. Daarom zijn we trots dat we Artsen van Morgen kunnen ondersteunen met onze mobiliteitsoplossingen. We blijven hen graag helpen op weg naar meer succes in de toekomst.

 

Terug naar alle blogs