3 maanden stage bij ProMobility

19 december 2016

Met mijn stiefvader had ik het over het bedrijf ProMobility, dat bij ons in het dorp Geervliet gevestigd is. Toevallig was dat op dezelfde dag dat ik aan het nadenken was over een stageplek. Ik twijfelde geen moment en besloot Marc Noyons op te bellen want het leek mij erg leuk om bij dit bedrijf stage te lopen. Ik mocht gelijk op gesprek komen, wat gelukkig heel goed ging. Ik mocht stage lopen bij ProMobility en daar was ik er erg blij mee.

Toen ik op de eerste dag naar binnen liep, proefde ik al gelijk de gezellige sfeer met mijn nieuwe collega’s in een hele nieuwe omgeving. Ik verwachtte voordat ik hier zou beginnen van mijn stage, dat ik erg veel zou gaan communiceren met verschillende mensen. Ook dat ik veel nieuwe dingen zou leren op administratief gebied. Vooral hoopte ik te leren hoe het precies allemaal werkt in een bedrijf, wat er allemaal gedaan moet worden en hoe het aangepakt wordt.

Elke dag bij ProMobility heb ik steeds nieuwe dingen aangeleerd gekregen over hoe er hier gewerkt wordt op de administratieve afdeling. ProMobility-medewerkers kun je omschrijven als enthousiast, open, en vooral klantvriendelijk. Altijd wordt er alles aan gedaan om het de klant naar zijn/haar wens te maken. Zij worden bijvoorbeeld verrast op hun verjaardag met een SMSje of een Appje om ze te feliciteren met hun verjaardag. Pas geleden werd iemand verrast op zijn verjaardag met de PromoPorsche, om tijdelijk mee te rijden. Leuker kan niet!

Dat is wat hier werken zo leuk maakt! Je helpt een ander en doet diegene en daarbij ook jezelf een groot plezier. In de afgelopen maanden heb ik geleerd hoe ik klanten de telefoon te woord moet staan, hoe ik met verschillende programma’s moet werken, brieven moet versturen, scans moet maken van documenten en nog heel veel meer. Ofterwijl, ik heb altijd wat te doen en ik ben erg dankbaar voor zo’n leuke stageplek. En het zijn ook nog eens hele leuke en aardige mensen!

Romee Pearl Bosma

Terug naar alle blogs