De flexibele mobiliteitsoplossing

Een multifunctionele app waarmee je kunt laden en tanken, inchecken in het OV, gebruikmaken van deelvervoer en parkeren. Je bepaalt zelf hoe je wilt reizen, je hebt inzicht in de reiskosten en eventueel je mobiliteitsbudget. Als werkgever scheelt de mobiliteitskaart flink wat administratief ongemak. Alle reisbewegingen worden geregistreerd en alle kosten gebundeld op één overzichtelijke factuur.

Shortlease

Slim en duurzaam reizen

Voor bedrijven die streven naar een flexibel en geoptimaliseerd mobiliteitsbeleid, biedt de mobiliteitskaart een innovatieve oplossing. Deze kaart fungeert als een alles-in-één app waarmee werknemers diverse mobiliteitsdiensten kunnen beheren, zoals laden en tanken, inchecken bij het openbaar vervoer, gebruikmaken van deelvervoer en parkeervoorzieningen. Met de mobiliteitskaart hebben werknemers de regie over hun eigen reis. En dat voelt goed.

De voordelen van een mobiliteitskaart

Shortlease

Toegang tot alle vervoersopties

Shortlease

Alle reisbewegingen in één overzicht gebundeld

Shortlease

Gebruiksvriendelijke app

Shortlease

Werknemers maken bewustere keuzes

Shortlease

Het biedt werknemers controle over hun mobiliteit

Shortlease

De mobiliteitskaart evolueert mee en is daarom toekomstbestendig

Shortlease

Advies mobiliteitskaart

Wil je meer informatie? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken. Of het nu gaat om één mobiliteitskaart, of tientallen mobiliteitskaarten, wij denken graag met je mee.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 dag contact met je op!

Naar het formulier