Alle mobiliteit binnen handbereik

Geef je mobiliteitsbeleid flexibel en overzichtelijk vorm met Mobility as a Service (MaaS). Naast onze autolease en fietslease, bieden we diverse flexibele mobiliteitsoplossingen waarmee je medewerkers de vrijheid geeft om zelf hun mobiliteit te kiezen. En dat heeft zo z’n voordelen, want wist je dat zakelijke reizigers die hun eigen mobiliteit bepalen vaak slimmere en schonere keuzes maken?

De voordelen van Mobility as a Service

Shortlease

Verschillende mobiliteitsopties in één

Shortlease

Keuzevrijheid en gemak voor werknemers

Shortlease

Modern mobiliteitsbeleid

Shortlease

Bijdrage aan milieu en bedrijfsimago

Shortlease

Vereenvoudigd beheer van reiskosten en rapportage

Shortlease

Tevreden werknemers door eigen regie over mobiliteit

Mobiliteitskaart

Een multifunctionele app waarmee je kunt laden en tanken, inchecken in het OV, gebruikmaken van deelvervoer en parkeren. Je bepaalt zelf hoe je wilt reizen, je hebt inzicht in de reiskosten en eventueel je mobiliteitsbudget. Als werkgever scheelt de mobiliteitskaart een hoop administratieve rompslomp. Alle reisbewegingen worden geregistreerd en alle kosten gebundeld op één overzichtelijke factuur.

Lees meer

Shortlease
Shortlease

CO2-rapportage

Per 1 juli 2024 zijn bedrijven met meer dan 100 medewerkers verplicht om het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van al hun medewerkers te rapporteren. Met de handige CO2-rapportagetool breng je alle reisbewegingen van je medewerkers in kaart. Iedere medewerker registreert zijn of haar reisbewegingen. Heel eenvoudig, met een paar klikken in de app. De app rekent vervolgens zelf de CO2-uitstoot uit.

Lees meer

Mobiliteitsbudget

Medewerkers worden met een mobiliteitsbudget regisseur over hun eigen mobiliteit. Stel, je geeft een medewerker nu een budget per maand om een leaseauto te rijden, dan kun je ook kiezen voor hetzelfde bedrag als mobiliteitsbudget per maand. In dit budget kun je ook duurzame keuzes stimuleren, bijvoorbeeld door fietslease aantrekkelijk te maken met een ‘beloning’.

Shortlease
Shortlease

Openbaar vervoer

Ook het openbaar vervoer is een optie binnen Mobility as a Service. Met de mobiliteitskaart check je eenvoudig in bij de bus, tram, trein en metro. Zo wordt het een stuk aantrekkelijker om van het OV gebruik te maken. Alle reisbewegingen worden automatisch geregistreerd.

Deelvervoer

Deelvervoer, zoals gedeelde auto’s en fietsen, wordt steeds populairder. Werknemers kunnen nu eenvoudig kiezen voor gedeelde mobiliteitsopties die passen bij hun behoeften. Met de mobiliteitskaart kunnen werknemers niet alleen inchecken bij het openbaar vervoer, maar ook deelvervoer regelen en parkeren. Deze opkomende trend maakt mobiliteit niet alleen flexibeler, maar ook duurzamer en toegankelijker.

Shortlease
Shortlease

Multifunctionele pas

Laad en tank waar je maar wilt. Maar liefst 6.000 tankstations zijn aangesloten in Nederland, België en Luxemburg, of optioneel binnen heel Europa. Met de ‘druppel’ laad je gemakkelijk en snel bij publieke palen en snellaadpalen. De combinatie van de laaddruppel met een laadpaal op kantoor of thuis zorgt voor een compleet beeld van alle transacties.

Onze betrouwbare partner Shuttel

Shuttel is sinds 2014 specialist in Mobility as a Service. Ze zijn de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten in Nederland. Een betrouwbare partner met veel kennis van zaken. Wat onze samenwerking met Shuttel voor jou betekent? Je merkt er niet veel van. Wij zijn en blijven jouw mobiliteitspartner en aanspreekpunt. Wij halen onze kennis bij Shuttel vandaan en bieden de MaaS-diensten aan als ProMobility.

Shortlease