All you need is ProMobility

8 december 2016

Soms zijn er van die ideeën die gewoon té leuk zijn. Bij ProMobility worden wij altijd enthousiast als die ideeën ontstaan en nóg enthousiaster als we ze daadwerkelijk tot uitvoering brengen. Hoe leuk is dat?

De ProMo-Porsche

Zo kwamen we op het idee om voor gewaardeerde ProMobility relaties dé ultieme jongensdroom te laten uitkomen: rijden in een Porsche 911. Zo gezegd, zo gedaan. In Duitsland hebben we een prachtige Porsche 911 Targa 4 zeer scherp kunnen inkopen en daar gaan we klanten en relaties dus mee verrassen. Dat doen we onder het motto: Have a nice drive.

have-a-nice-drive-2

Gisteren was het dan zover. Nou eigenlijk, vannacht was het dan zover. Ons eerste verrassingsmoment sloeg direct in als een bom. Richard Kap van Voorne Direct uit Hellevoetsluis, samen met zijn broer Ronald al jaren trouwe relatie van ProMobility, is vandaag jarig en daar wilden wij hem dus mee verrassen.

All you need is….

Dus togen Richard Vos en Marc Noyons als échte Robert ten Brinks mét de Porsche 911 naar Huize Kap om hem om 00:05 uur op zijn verjaardag te wekken. Uiteraard hebben we daar een leuke filmpje van gemaakt, dat we hier graag met jullie willen delen:

Dit is de eerste van vele mooie momenten die wij met de ProMo-Porsche zullen gaan beleven. En natuurlijk gaan wij ook deze momenten met jullie delen, dus houdt onze website en social media in de gaten.

Have a nice drive!

Richard Vos en Marc Noyons

 

 

Terug naar alle blogs