Golf GTE vs GTI

21 juli 2016

Goed voor Elkaar als we zijn, hebben Rens Böllermann en ik zojuist de Volkswagen Golf GTI van onze relatie weer ‘thuisgebracht’. Voordat hij op vakantie ging, heeft hij de sleutel bij ons afgegeven. We hebben ervoor gezorgd dat de auto van binnen én van buiten een opfrisbeurt kreeg bij CorboMotive. Als hij thuiskomt, staat zijn auto weer fris en schoon op de oprit.

Dit gaf ons óók meteen de gelegenheid om de GTI te testen en het verschil tussen de GTI en de GTE te ervaren. Als tevreden GTE bestuurder moet ik toegeven dat de GTI meer beleving biedt. Het motorgeluid, de stuggere wegligging en de vermogensopbouw van dit icoon (zo mag je de GTI in mijn optiek zeker noemen), maakt dat de benzine tóch harder gaat stromen door mijn bloedvaten…

Ons fiscale stelsel en ProMobility hebben mij het voordeel gegeven om gunstig in een mooie Golf GTE te mogen rijden, die uitermate goed bevalt en mij elke dag weer plezier biedt! Als liefhebber van de Golf GTI kan ik in mijn GTE toch genieten van de vergelijkbare ‘looks’ en biedt de GTE ook zeker volop power en rijplezier.

Wil je ook het verschil ervaren of meer weten over de leasemogelijkheden voor een GTI of een GTE?

Neem contact met mij op!

Richard Vos

Terug naar alle blogs