Luca

12 augustus 2016

Kan een man verliefd worden op een auto?

Volgens mij kan dat zeker! Dat gevoel van verliefdheid als je de showroom binnen loopt en daar jouw auto ziet staan. Direct weten dat jullie voor elkaar gemaakt zijn, duizenden prachtige kilometers die jullie als maatjes met elkaar gaan rijden.
Dat trotse gevoel, die emotie… dat kent iedere man!

Maar kan een man ook verliefd worden op een hond?
Nou dat weet ik zeker! Sinds afgelopen zaterdag mogen Linda en ik voor Luca zorgen. Luca is een stoere Duitse herder pup en is al een echte man aan het worden.

Ongeveer drie maanden geleden hebben wij de fokker gevonden waar wij direct een band mee hadden, zoals je ook een band met een autodealer kunt hebben als je een showroom binnenloopt. Het ‘model’ waar wij naar op zoek waren, daar stonden er een aantal van in de showroom van onze fokker. Ja hoor, dát moest hem worden! Helaas ging dat niet door want deze waren al gereserveerd voor andere baasjes en dus moesten wij wachten… heel lang wachten. En als je moet wachten, dan kruipt de tijd. Wat kunnen drie maanden langzaam voorbij gaan!

En daar is hij dan eindelijk, wat een feest! In het begin moet je heel voorzichtig zijn en je moet hem altijd goed verzorgen. Je mag nog niet te wild doen en je moet nog even geduld hebben voordat hij echt warm is gedraaid, net als bij een auto. Het moment dat wij straks samen met Luca duizenden kilometers mogen maken is een prachtig mooi vooruitzicht waar we veel van zullen genieten.

Luca, de hond van Jeffrey Noom

Maar tot die tijd moet Luca slapen, heel heel heel veel slapen…

Jeffrey Noom

Terug naar alle blogs