Meer beenruimte, doen!

12 september 2016

Wie kent het niet…  Je zit in het vliegtuig, hebt net genoeg beenruimte en de persoon die voor jou zit doet zijn rugleuning onaangekondigd naar achteren. Daardoor zit je vaak meteen met de benen klem en als je pech hebt, had je net een verkoelend drankje geopend op het klaptafeltje, waardoor je ook nog eens morst.

De beenruimte in een vliegtuig kan per vliegtuigmaatschappij behoorlijk verschillen. Wanneer je Economy Class vliegt is de beenruimte tussen de 71 en 86 cm. Wat meer bewegingsvrijheid heb je als je Business Class vliegt, de beenruimte is dan tussen de 86 en 185 cm. Je zit ronduit royaal wanneer je First Class vliegt, met een beenruimte van maar liefst 193 cm tot 234 cm!

ProMobility vloog afgelopen weekend Economy Comfort Class naar het zonnige Valencia om het 10 jarig bestaan van ProMobility te vieren. In de Economy Comfort Class werd het hele team inclusief aanhang getrakteerd op maar liefst 10 cm extra beenruimte. De lengte van dit gezelschap varieert van 159 cm tot maar liefs 208 cm (natuurlijk is dit onze Dick Dekker) Op deze manier kon de een de benen strekken en zat de ander ruim genoeg, dat is nog eens goed voor elkaar!

Volvo S90

Volvo heeft enige tijd geleden de nieuwe Volvo V90 (stationwagon) en de Volvo S90 (sedan) geïntroduceerd. De nieuwe Volvo S90 is binnenkort ook verkrijgbaar in een verlengde variant, dat betekent dus nog meer reiscomfort! Voor de achterpassagiers betekent dit een extra beenruimte van 10 cm, precies dezelfde extra beenruimte als wanneer je Economy Comfort Class vliegt. Deze nieuwe variant wordt geïntroduceerd in China, een land wat ook dol is op extra beenruimte.

Blog Rens Böllermann ProMobility

Een tip van ProMobility: kijk of je jouw Economy Class ticket kan upgraden naar een Comfort Class ticket. Dit hoeft niet altijd veel meer geld te kosten en je kunt zoveel meer genieten van de vlucht. Heb jij een mooie ervaring met een vliegtuig vlucht die je met ons wilt delen, zet dan jouw reactie hieronder!

Hartelijke groet,

Rens Böllermann

Terug naar alle blogs